3-slot charger box Telesin for GoPro Hero 12 / Hero 11 / Hero 10 / Hero 9

Telesin
Tootekood: GP-BCG-901
Hind
18.50 €

Telesin GP-BCG-901 laadija GoPro Hero 12 / Hero 11 / Hero 10 / Hero 9 akudele

Telesin 3-in-1 laadija võimaldab teil kiiresti laadida kuni 3 GoPro Hero akut samaaegselt. Kerge ja kompaktne - saate selle alati käepärast hoida. Selle keeruline turvasüsteem muudab kasutamise riskivabaks. Veelgi enam, sisseehitatud LED-indikaatorid annavad reaalajas teavet laadimise oleku kohta. Lisaeelisena on laadijal silikoonist sektsioon, kuhu mahub kuni 2 TF mälukaarti.

Kiire akulaadimine

Toode toetab 2.4A kiiret laadimist. See tähendab, et see suudab laadida 3 akut GoPro Hero 12 / Hero 11 / Hero 10 / Hero 9 vaid 2.5 tunni jooksul. Laadija on varustatud USB-C pordiga, muutes selle uskumatult mitmekülgseks - te ei vaja selle kasutamiseks täiendavaid adaptereid.

Ärge muretsege oma seadmete ohutuse pärast

Eriline kaitsesüsteem kaitseb laadijat ja akusid kahjustuste eest. Seadmeid ei ohusta ülelaadimine, ülekoormus, ülepinge, lühis või liiga kõrge temperatuur. Eriline, leegikindel kest suurendab seadmete kasutamise ohutust.

Lihtne juurdepääs olulisele teabele

Sisseehitatud LED-id muudavad laadija kasutamise lihtsaks, pakkudes reaalajas teavet laadimise oleku kohta. Näiteks roheline värv näitab, et laadimine on lõpetatud, ja kollane värv näitab, et aku on peaaegu laetud. Sinine värv näitab, et laadija on ooterežiimis, ja punane värv näitab, et laadimine on käimas.

Praktiline disain

Seade on meeldiv puudutada, mugav ja lihtne kasutada. See kaalub vaid 68.31 g, seega ei koorma see teie käekotti, kohvrit ega seljakotti. Saate selle hõlpsasti kokku pakkida ja kaasa võtta, kuhu iganes vajate - õue, puhkusele sõpradega või pikale reisile. Libisemisvastased silikoonpadjad võimaldavad laadijat stabiilselt hoida igasugusel pinnal. Seadme kaas on varustatud magnetkinnitusega.

BrändTelesin
NimiHero 9/Hero 10/Hero 11 / Hero 12 laadimiskarp
mudelGP-BCG-901
Kaal68.31g
Mõõtmed124 x 105 x 56 mm
Sisendpinge5V 2.4A
Väljundpinge4.4V (kui laaditakse 3 akut samaaegselt)
Ühilduvus

akud

GoPro Hero 12 / Hero 11 / Hero 10 / Hero 9

Värvmust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
119 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.