Waterproof Dive Case Insta360 GO 3

Insta360
Tootekood: CINSBBKN
Hind
63.65 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Insta360 GO 3 veekindel sukeldumiskarp

Loo erakordseid kaadreid vee all, muretsemata oma kaamera pärast! GO 3 kaameratele mõeldud veekindel karp on tõestatud lahendus, millega saad sukelduda kuni 60 m sügavusele! Hoolikalt läbi mõeldud disain libiseva lukuga tagab veepidavuse, ning klaasläätsed pakuvad veelgi paremat pildikvaliteeti, nii et sinu salvestised on hämmastavad! Komplektis leiad lisatarvikud karbi kinnitamiseks statiivi külge, et saavutada täielik loominguline vabadus!

Insta360/CINSBBKN/1

Selge pilt

Isegi vee all ei kaota sa pildikvaliteeti! Karp on varustatud optilise klaasiga, mis, erinevalt plastikklaasidest, tagab selge pildi rikkalike detailidega. Salvestage põnevaid hetki, hoides neid mitte ainult oma mälus!

Insta360/CINSBBKN/2

Hoolikalt läbi mõeldud disain

Karp on loodud sinu kaamera ohutust silmas pidades, mistõttu on selles kasutatud tugevat luku lukustussüsteemi, mis annab sulle kindluse, et GO 3 jääb paika ja vesi ei pääse sinna isegi 60 meetri sügavusel! Muuhulgas leiad seest anti-fog sisetükid ja ¼'' kinnituse adapteri, et salvestamine oleks veelgi mugavam!

Insta360/CINSBBKN/3

Komplektis

SukeldumiskarpKoi mutter x 1Kaitse kinnitus x 1Kinnitusadapter 1/4'' x 1Koi kruvi ¼'' x 1Anti-fog sisetükid x 6Libisemisvastane rõngas x 6
TootjaInsta360
Tootja koodCINSBBKN
Maksimaalne sügavus60 m
Kaal100 g
Mõõtmed83.4 x 47.6 x 87.9 mm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.