Telesin remote control for GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX (GP-RMT-T10)

Telesin
Tootekood: GP-RMT-T10
Hind
27.55 €

Telesin kaugjuhtimispult GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX (GP-RMT-T10).

Kaugjuhtimispult võimaldab teil kaugelt juhtida GoPro HERO 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX kaameraid. See tagab mugava juurdepääsu kaamera kõikidele funktsioonidele, muutes suurepäraste videote salvestamise ja originaalsete kaadrite loomise lihtsamaks. Selle ulatus on kuni 80 m, seega ei pea te signaalihäirete pärast muretsema. Seadme kasutamine on äärmiselt lihtne ja ühendamine võtab vaid paar sekundit. Veelgi enam, kaugjuhtimispult võimaldab samal ajal juhtida kuni viit kaamerat. Komplektis olev rihm võimaldab seda kanda nagu kella.

Mugav kasutamine

Kaugjuhtimispult tuleb kasuks mägimatkadel või jalgrattasõidul. Selle abil saate hõlpsasti teha grupifotot, salvestada videot, aktiveerida Timelapse'i või muuta kaamera seadeid. Käele asetatuna tagab see maksimaalse mugavuse ja ohutuse aktiivse puhkuse ajal.

Pikk tööaeg

T10 kaugjuhtimispult suudab töötada kuni 10 tundi ühe laadimisega. Pika tööaja mõjutab kasutatud madala energiatarbega Bluetooth-tehnoloogia. Mugav magnetlaadimine on võimalik kaasasoleva kaabli abil ning praktiline ekraan kuvab teavet nii kaugjuhtimispuldi kui ka kaamera laadimistaseme kohta.

Kanna nagu kella

Komplektis on praktiline rihm, mis on valmistatud nahasõbralikest materjalidest ja võimaldab kaugjuhtimispulti käele kinnitada. See võimaldab seda kanda nagu kella ja kasutada ka äärmuslikes olukordades. Reguleeritav pikkus tagab, et randmerihm sobib igale kasutajale.

Praktilised lahendused

Kaugjuhtimispult on varustatud väikese ekraaniga, mis annab teavet kaugjuhtimispuldi ja kaamera laadimistaseme või salvestamise aja kohta. T10 on ühilduv GoPro HERO 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX kaameratega, lisaks saate neid samal ajal juhtida, kuna T10 võimaldab juhtida kuni 5 kaamerat korraga. Suured nupud muudavad kaugjuhtimispuldi kasutamise lihtsaks ja meeldivaks.

Komplektis:

Telesin T10 kaugjuhtimispult GoPro jaoksPakendRandmerihmLaadimiskaabelKasutusjuhend

TootjaTelesin
NimiT10 Kaugjuhtimispult
mudelT10
ÜhilduvusGoPro HERO 12 / 11 / 10 / 9 / 8 / MAX
Suurus66 x 39.4 x 17.5 mm
Kaal36 g
MaterjalABS + TPU (kaugjuhtimispult), lycra + flanell (rihm)
Ulatus80 m
ÜhenduvusBluetooth
Tööaeg10 h
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
381 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.