Xiaomi

Xiaomi Outdoor Camera AW300

Tootekood:
43909
Hind
45.25 €
  • Ülimalt selge 2K pildikvaliteet
  • Neli LED-valgustit tagavad värvilise öörežiimi
  • Määratav tuvastusala
  • Heli- ja visuaalne alarm
  • IP66 vee- ja tolmukindel disain
  • 24-tunnine reaalajas jälgimine
  • Kahesuunaline kõne

2K üliselge pildikvaliteet
3 MP üliselge pildisensor ja kõrgetasemeline optiline lääts tagavad ööpäevaringse jälgimise ja tuvastatud liikumiste kõrge eraldusvõimega salvestamise. Sisaldab WDR-tehnoloogiat, mis suudab toime tulla keeruliste väliskeskkondadega.

Värviline öörežiim, selged pildid ka kõige pimedamal ööl
Kahe sisseehitatud suure võimsusega valge LED-valgusti ja kahe infrapunavalgustiga kaamera suudab salvestada värvilisi kaadreid ka kõige pimedamal ööl. Suure võimsusega valged tuled lülituvad värvilise pildi salvestamiseks automaatselt sisse, kui tuvastatakse inimese liigutused.

Tuvastusala nutikamaks tuvastamiseks
Seadista Xiaomi Home rakenduses oma eelistuste järgi tuvastusala ja saad häireteateid, kui selles alas tuvastatakse kahtlased liikumised. Tänu sellele saad filtreerida välja mittevajalikud märguanded, mis on põhjustatud fookusalast väljapoole jäävatest liikumistest.

Heli- ja visuaalne alarm
Hoia võimalikud ohud eemal. Kui tuvastatakse sissetungija sisenemas tuvastusalasse, käivitab kaamera automaatselt helisignaali koos kõrgsageduslike vilkuvate tuledega, tõrjudes potentsiaalsed sissetungijad eemale.

Reaalajas suhtlemine
Justkui vestleksid silmast silma. Kahesuunaline kõne on võimalik tänu sisseehitatud võimsale kõlarile ja ülitäpsele mikrofonile. Tuvastab selge hääle kuni 7 meetri kauguselt. Heli ja video salvestatakse taasesitamiseks.

Mitme kaamera jälgimise tugi
Jagatud ekraaniga vaatamine mitme reaalajas pildi jaoks. Mi Home/Xiaomi Home rakenduse kaudu saad korraga vaadata mitme kaamera reaalajas kaadreid seadmetes, sealhulgas teleris, tahvelarvutis ja nutitelefonis. Toetab kuni nelja kaamera samaaegset vaatamist.

Nutikas suhtlemine teiste nutiseadmetega
Kui sellised tooted nagu nutikad lukud, akna- ja ukseandurid tuvastavad kõrvalekaldeid, saab kaamera salvestada videomaterjali, saata teateid ning käivitada alarmi.

IP66 tolmu- ja veekindlus
Stabiilne töö aastaringselt erinevates ilmastikutingimustes IP66 tolmu- ja veekindlusega. Spetsiaalne disain pildisensori jaoks vähendab kuumust kõrgel temperatuuril. Stabiilne pidev töö kuni 60 °C juures.

Lihtne paigaldada ja paindlik vaatenurk
Stabiliseerimiseks on kruvid kaamera aluses. Kaamerat saab pöörata erinevate nurkade alla vastavalt Sinu jälgimisvajadustele.

Väline WiFi antenn
Väline WiFi antenn tagab stabiilsema võrguühenduse.

Täielikult krüpteeritud videoedastus
Mi Home Security Chip + AES-128 krüpteerimisalgoritm toimivad kaitsekilbina, et tagada turvalisus ja privaatsus.

H.265 kodeering
Jäta hüvasti seiskumise ja mahajäämisega. Säästa salvestusruumi uue põlvkonna H.265 videokodeerimistehnoloogiaga. See tagab stabiilsemad ühendused, sujuva videomaterjali telefonides ja ilma viivituseta samades võrgutingimustes.

Paindlikud salvestusviisid
Videosalvestisi saab salvestada mitmel viisil, nii et Sa ei pea muretsema kriitilise videoteabe kaotamise pärast, kui seadme kaotad. Mi Home/Xiaomi Home rakendus pakub Sinu seadmetele ebatavaliste sündmuste korral pilvesalvestusteenust.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
143 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.