IP Camera M4-TY Laxihub WiFi 1080p Tuya

Laxihub
Tootekood: M4-TY
Hind
25.30 €

IP Kaamera M4-TY Laxihub WiFi 1080p Tuya

Hoolitse oma kodu turvalisuse eest. Laxihub M4-TY kaamera tuvastab liikumise ja heli, saadab teateid ning pakub suurepärast kvaliteeti Full HD 1080p videos. See toetab kahepoolset heli ja on ühilduv Arenti ja Tuya Smart rakendustega, samuti Google Assistant ja Amazon Alexa hääleassistentidega. Seade aitab ka kaitsta sinu privaatsust. See salvestab ka 60-sekundilisi videoid, kui tuvastab liikumise. Sa saad salvestatud materjali salvestada micro SD kaardile, mille maht on kuni 128GB, või Amazon AWS pilve - kaamera ostmisel saad ka 3-kuulise tasuta prooviperioodi.

Suurepärane päevase ja öise pildi kvaliteet

Kaamera võimaldab tõhusat jälgimist 24 tundi ööpäevas. See pakub suurepärast 1080p/25FPS pildi kvaliteeti ja täiustatud öönägemist kuni 10m ulatuses. See tähendab, et sa näed alati, mis toimub sinu kodus - mitte ainult päeval, vaid ka öösel. Seade on varustatud kvaliteetse 105° laia nurga objektiiviga - nii näed rohkem! Sa saad ka suumida kuni 2x kaamera eelvaates, muretsemata kvaliteedi kadumise pärast.

Tõhus liikumise ja heli tuvastamine

Teavita end kohe häirivatest sündmustest oma kodus. Kui kaamera tuvastab ebatavalise liikumise või heli, saadab see sulle teate telefoni. Sa saad ka kohandada AI tuvastamise tundlikkust. Nii ei pea sa muretsema, et seade teavitab sind, isegi kui lind või väike loom satub selle ulatusse.

Teie privaatsuse huvides

Kui aktiveerid Arenti Cloud teenuse, salvestatakse sinu andmed turvaliselt Amazon AWS pilve. Kaamerad saab automaatselt välja lülitada, kui kasutad sama Wi-Fi võrku nagu sinu telefon. See tähendab, et nad ei tööta, kui oled kodus. Sa saad ka seadet igal ajal ühe klõpsuga välja lülitada. Sa saad ka luua ajakavasid M4-TY jaoks. Toode toetab ka geo-fencing privaatsusrežiimi.

Integreeritud kõlar ja mikrofon

Kaamera on varustatud kõlari ja mikrofoniga. See toetab kahepoolset heli ja pakub väga head helikvaliteeti, mis tähendab, et saad vabalt suhelda oma lähedastega Arenti rakenduse kaudu. Nii saad lihtsalt rääkida oma lapse või partneriga, kui sa ei ole kodus. Seade on samuti ühilduv Amazon Alexa ja Google Assistantiga, võimaldades sul seda häälega juhtida. Ainult mõne sõnaga saad näha kaamera eelvaadet näiteks seadmes, mis on paaritatud Chromecastiga!

Mugav salvestusmaterjali säilitamine

Kui kaamera tuvastab liikumise, saab see salvestada videot kuni 60 sekundit - palju kauem kui enamik kaameraid turul. M4-TY pakub ka tasuta 3-kuulist prooviperioodi pilvesalvestusteenusele viimase 72 tunni salvestiste jaoks. Kui vajalik, saad igal ajal vaadata salvestatud materjali. Toode on samuti ühilduv micro SD FAT32 kaartidega, mille maht on kuni 128GB - saad eksportida videoid MP4 formaadis.

BrändLaxihub
mudel M4-TY
Andur1/2.9'' 2MP CMOS
Tõhusad pikslid1920(H)x1080(V)
Shutter1/25 ~ 1 / 100,000s
Minimaalne valgustusVärviline: 0.01Lux @ F1.2; B/W: 0.001lx @ F1.2
IR kaugusÖönägemine kuni 10m
Öö / päevAuto (ICR) / Värviline / Must & Valge
WDRDWDR
Objektiiv3.6mm @ F2.0, 115°
SurveH.264
Bitrate32Kbps-2Mbps
Heli sisse / väljaIntegreeritud mikrofon / kõlar
Alarmi aktiveerimineIntelligentne liikumise ja heli sensor
SideprotokollidHTTP, DHCP, DNS, TCP / IP, RTSP
Liidese protokollPrivaatne
Traadita ühenduvus2.4G Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
Toetatud operatsioonisüsteemidiOS 8 või uuem, Android 4.2 või uuem
TurvalisusKasutaja autentimine, AES-128, SSL
Töötamise temperatuur-20-50°C
ToiteallikasDC 5V / 1A
Energiatarve2.5W max.
Pööramine / kallutaminePööramine: 0-360°, kallutamine: 20-90°
SäilitamineMicro SD kaardid (kuni 128GB), pilvesalvestus, NVR
Mõõtmed60x58x110.5mm
Kaal81g
RakendusArenti, Tuya Smart
ÜhilduvusGoogle Assistant, Amazon Alexa
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
20 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.