IP Outdoor Camera Arenti Outdoor1 2K 5G

Arenti
Tootekood: OUTDOOR1
Hind
50.45 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Arenti Outdoor1 WiFi 2K 5G välistingimustes IP kaamera

Kas otsite tipptasemel seadet, mis võimaldab teil lihtsalt jälgida, mis toimub teie kinnistul? Outdoor1 välikamera on seade, mis salvestab Ultra HD kvaliteediga pilte, on varustatud nutika liikumisanduriga, töötab hästi öösel ja võimaldab salvestada selgeid pilte mälukaardile või pilve. See toetab kahesuunalist heli, töötab iOS-i ja Androidiga ning töötab juhtmevabalt. Kõik see võimaldab teil kiiresti kontrollida oma kodu ümbrust ja lõpuks tunda end täiesti turvaliselt. Kaamera veekindluse hinne on IP65. Arenti on 2021. aasta Red Dot Awardi võitja, prestiižne disainiauhind.

Arenti/OUTDOOR1/1

Selge pilt igal ajal

Kaamera pakub Ultra HD videot, mis tähendab, et näete selgelt ja detailidena kõike, mis toimub teie kodu lähedal, oma telefonis. See lahendus võimaldab teil kiiresti tuvastada inimesi või lemmikloomi teie kinnistul. Veelgi enam, seade töötab öösel ideaalselt - see kasutab infrapuna, seega tagab efektiivse jälgimise isegi suurimas pimeduses. Kui öösel tuvastatakse liikumine, lülitub seade täisvärvirežiimile, nii et saate parima kvaliteediga pilte, sõltumata tingimustest. Arenti abil saate magada rahulikult!

Arenti/OUTDOOR1/9

Nutikas liikumisandur

Seade kasutab liikumisandurit ööpäevaringselt. See võimaldab kaameral automaatselt tuvastada liikumist kaamera katteala sees. See lahendus minimeerib salvestatud materjali hulka, säästes seeläbi ruumi kaardil ja pilves. Salvestamine toimub ainult siis, kui kaamera lähedal midagi juhtub, nii et saate kiiresti pääseda huvipakkuvale materjalile. Veelgi enam, seade võimaldab teil ise reguleerida liikumisanduri ulatust - te otsustate, milline ala on teile oluline.

Arenti/OUTDOOR1/3

Töötamine populaarsete süsteemidega

Outdoor 1 kaamera töötab 2.4 GHz ja 5 GHz sagedusalades ning on ühilduv iOS-i ja Androidiga, mis tähendab, et saate selle hõlpsasti ühendada enamikku mobiilseadmetest. See toetab Amazon Alexa ja Google Assistant hääleassistentide kasutamist, nii et saate seda lihtsalt häälekäsklusega juhtida. Seade salvestab salvestusi SD-kaardile (kuni 256 GB) või pilve - valige ise, kuhu soovite salvestusi salvestada.

Arenti/OUTDOOR1/5

Kiire kahesuunaline suhtlus

Arenti pakub mugavat lahendust, mis on kahesuunaline heli. Te ei näe mitte ainult, vaid kuulete ka kõike, mis toimub kaamera ulatuses. Veelgi enam, saate hõlpsasti edastada sõnumi jälgitavas piirkonnas olevale inimesele. Paluge kulleril jätta pakk trepile või kutsuge lapsed õhtusöögiks, ilma et peaksite kodust lahkuma.

Arenti/OUTDOOR1/6

Juhtmevaba töö

Saate kaamera hõlpsasti paigutada ükskõik kuhu - selle paigaldamine ei ole probleem. See töötab juhtmevabalt, nii et saate kaamera pilti vaadata isegi siis, kui te pole kodus. Veelgi enam, kaitseklass on IP65. Kaamera on vastupidav kõrgetele ja madalatele temperatuuridele ning ei karda vihma, lund ega tuult. Olenemata tingimustest saate oma kinnistut jälgida, ilma et peaksite lahkuma oma soojast voodist!

Arenti/OUTDOOR1/2

Kohandatud

KaameraAdapterHoiatuskleebisKruvi pakettKasutusjuhend
Pildisensor1/3'' 4MP CMOS
Tõhusad pikslid2560(H)*1440(V)
Shutter1/20~1/10,000s
Min. valgustusVärviline 0.01Lux@F1.6 ; Must ja valge 0.01Lux@F1.6
Infrapuna kaugusÖine nähtavus kuni 10m
Valgusti värvitemperatuur3000K
Valgusti kaugus15m
Päev/ÖöAuto(ICR)/Värviline/Must/Valge
WDRDWDR
Fokaallähedus2.8 mm
Maks. avaF1.6
Nägemisnurk110°
Objektiivi tüüpFikseeritud objektiiv
KompresseerimineH.265
Bitikiirus32Kbps~2Mbps
Kaadrisagedus20FPS
Heli liidesIntegreeritud mikrofon
Alarmi käivitamineNutikas liikumise tuvastamine
SuhtlusprotokollHTTP, TCP/IP, DHCP, DNS, RTSP
Liidese protokollPrivaatne
Juhtmevaba võrk2.4G & 5G WIFI (IEEE802.11b/g/n/ac)
Toetatud operatsioonisüsteemiOS 9 või uuem, Android 5 või uuem
TurvalisusKasutaja autentimine, AES-128, SSL
Töötamise temperatuur-20 °C kuni 50 °C
ToiteallikasDC 12V/1A
Energiatarve5.5W Max
VeekindelIP65
Mõõtmed65 x 65 x 146 mm
Netokaal270 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.