Reolink turvakaamera P434 4K 8MP

Reolink
Tootekood: PC833AD4K01
Hind
119.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • PoE tehnoloogiaga IP-kaamera
  • 3840 × 2160 videosalvestus
  • 3× optiline suum
  • Värviline öörežiim
  • Nutikas inimese/sõiduki/looma tuvastamine
  • Kahesuunaline kõne
  • Integreeritud valgustid ja sireen
  • IP67 ilmastikukindel disain

Täiustatud tuvastamine, usaldusväärsed hoiatused
Inimeste, sõidukite ja lemmikloomade kuju analüüsimise tehnoloogiaga varustatud P434 suudab need sihtmärgid tuvastada ja Sulle hoiatusi saata. Vähem valehäireid, rohkem meelerahu.

Topelthoiatus, topeltturvalisus
Kui P434 tuvastab kahtlase tegevuse, aktiveeritakse selle sireen ja prožektor, et peletada soovimatud külastajad eemale. Sireeni ja prožektorit saab ka käsitsi sisse/välja lülitada.

Reaalajas kahesuunaline suhtlus
Sisseehitatud mikrofoni ja kõlariga saad pidada reaalajas kahepoolset vestlust igaühega, kes vaatevälja satub, näiteks sõprade või kulleriga, või hoopis hoiatada oma häälega sissetungijaid isegi siis, kui oled tuhandete kilomeetrite kaugusel.

8 MP eraldusvõime
See 4K Ultra HD kaamera pakub neli korda paremat eraldusvõimet kui 1080p HD, et tuua Sinuni veatuid pilte.

3× optiline suum
Võrreldes digitaalse suumiga säilitab optiline suum fookuskauguse suurenedes pildikvaliteedi ja teravuse. Ilma pildistatud objektile füüsiliselt lähenemata saad selgelt jälgida kaugemaid detaile.

Erinevad öörežiimid
Kui prožektor on aktiveeritud liikumisega või plaanipäraselt, saab kaamera lülituda must-valge ja värvilise öörežiimi vahel, tuues Sinuni värvilised sündmuste videod. Samuti saad prožektorit sisse/välja lülitada ja öörežiime käsitsi valida.

Vapustavad timelapse videod
Pikaajalised sündmused, nagu lillede õitsemine, päikesetõus, linnapildid ja isegi ehitusprojektid, on liiga pikad, et neid reaalajas tajuda. Kaamera koos timelapse funktsiooniga on hea viis nende sündmuste jälgimiseks, salvestamiseks ja jagamiseks minutites või sekundites.

Lihtne PoE seadistamine
Täiendavat toitekaablit ega -adapterit pole vaja. Power over Ethernet (PoE) tehnoloogiaga P434 suudab ühe võrgukaabli kaudu samaaegselt edastada toidet ja andmeid. Vähem juhtmeid, vähem kulusid, rohkem mugavust.

Paindlikud salvestusvõimalused
P434 toetab 24/7 pidevat, liikumisega käivitatavat ja ajastatud videosalvestust. Kõiki videoid saab salvestada microSD-kaardile, Reolink NVR-i või FTP-serverisse. Vali endale meelepärane viis ja naudi kohandatud turvalisust.

Talub vihma, lund ja tormi
Tugeva korpusega kaamera on ehitatud nii, et see peab vastu ka karmidele ilmastikutingimustele, pakkudes alati usaldusväärset kaitset. Sel on IP67 ilmastikukindel disain.

Maailm Sinu käeulatuses
Koduga ühenduses olemine pole kunagi olnud lihtsam. Vaid mõne klõpsuga tasuta Reolink rakendusest saad vaadata otseülekandeid, taasesitada olulisi hetki ja teha enamat kõikjal ja igal ajal.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
113 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.