Reolink turvakaamera Duo 2 W730 4K WiFi Ultra-Wide

Reolink
Tootekood: WCDUOB4K02
Hind
139.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • 2,4/5 GHz WiFi turvakaamera kahe objektiiviga
  • 4608 × 1728 videosalvestus
  • Nähtavus pimedas kuni 30 meetrit
  • Nutikas inimese/sõiduki/looma tuvastamine
  • Kahesuunaline kõne
  • IP66 ilmastikukindel disain

Kaks kaamerat ühes
Duo WiFi versioonist edasiarendatud Duo 2 WiFi suudab kaks vaatepilti liita, realiseerides tõelise kahe kaamera kombinatsiooni ja 180° panoraami. Ilma kattuva osata toob see kaasa sujuvama pildi kahekordse vaateväljaga ja ei jäta pimedat ala.

Hämmastavad detailid 4K UHD-formaadis
Ükski detail ei ole liiga väike, kui tegemist on selle 4K lahutusvõimega kaameraga. Iga väiksemgi aspekt on peenelt jäädvustatud, et tagada erakordne pildi selgus.

Täiustatud tuvastamine + kahesuunaline heli
Reolink Duo 2 WiFi on muutunud intelligentsemaks. See ei suuda tuvastada mitte ainult liikuvaid inimesi ja sõidukeid, vaid ka Sinu kasse ja koeri. Samuti on tänu sisseehitatud mikrofonile ja kõlarile üsna lihtne reageerida lähenevale inimesele, autole või lemmikloomale.

Kahe sagedusalaga WiFi
Ära oota enam pikalt ja naudi sujuvamat otsepilti tänu suuremale andmesagedusele ja paremale häiretevastasele võimekusele, mida pakub 5 GHz WiFi. Võid vabalt jääda 2,4 GHz sagedusribale või minna üle 5 GHz sagedusribale, et saavutada parim võrguefektiivsus mitmetes stsenaariumides. Paindlik valik, lihtne seadistamine.

Paindlikud salvestusvõimalused
  • Toetab kuni 256 GB microSD-kaarti (ei kuulu komplekti).
  • Kui soovid hoida videoid kauem või kui soovid, et mitu kaamerat töötaks, on parem valik ühendada see ühilduva Reolink NVR-i või valvekaamerasüsteemiga.

Lihtne juhtida, meeldiv vaadata
  • Täpsed hoiatused. See IP-kaamera aktiveerib hoiatused, saates reaalajas teateid või e-posti hoiatusi Sinu seadmesse, kui avastatakse oht.
  • Kaugjuhitav otsepilt. Ole kodus toimuvaga alati kursis.
  • Lihtne ja nutikas taasesitus. Taasesita salvestatud videoid ning kasuta filtreid ja ajajoont, et leida kiiresti soovitud info.
  • Kohandatav tuvastustsoon. Saad kohandada liikumistsooni nii, nagu soovid, otsustades, kus objekti liikumist tuvastatakse ja kus mitte.

Filmikogemus koos kiirendatud videoga
Duo 2 WiFi võimaldab Sul aeglustusfunktsiooni abil jäädvustada dünaamilisi protsesse, näiteks päikesetõusu, kiirendatud videos.

Suurepärane tulemuslikkus isegi halva ilmaga
Duo 2 WiFi tugeva ja veekindla korpuse tõttu ei ole raske vastu pidada karmidele ilmastikutingimustele. Ei mingit hirmu kuumuse, külma või võimsate veejugade ees.

Erinevad režiimid, erinev öömaailm
Prožektorid ja infrapuna valgusdioodid toovad Sulle öösel ereda pildi. Saad hõlpsasti vahetada erinevate öövaatlusrežiimide vahel, et vaadata selgeid ja sujuvaid videoid värviliselt või mustvalgelt.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
25 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.