Reolink turvakaamera P320X ColorX 2K PoE

Reolink
Tootekood: PCCX2K01
Hind
99.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • ColorX PoE IP-kaamera
  • 2560 × 1440 videosalvestus
  • Tõeline värviline öörežiim
  • F/1.0 super ava
  • Nutikas inimese/sõiduki/looma tuvastamine
  • Kahesuunaline kõne
  • 3000 K reguleeritav soe valgus
  • Integreeritud sireen
  • IP67 ilmastikukindel disain

Esimene Reolink ColorX kaamera
P320X on varustatud ColorX-iga, Reolinki järgmise põlvkonna tõelise värvilise öörežiimi tehnoloogiaga, et murda välja pimeduse piiridest. Eriti suure f/1.0 avaga, mis tabab 4× rohkem valgust kui f/2.0 avaga, ja täiustatud 1/1,8" sensoriga, pakub P320X elutruude värvidetailiga kaadreid ka pimeduses. ColorX avab värvilise öörežiimi uue ajastu.

3000 K soe valgus
3000 K reguleeritava sooja valgusega saab see sisselülitamisel oma heledust järk-järgult suurendada, aidates vähendada võimalikku valgussaastet. Samal ajal aitab valgus kaameral jäädvustada vapustavamaid värvilisi öiseid kaadreid ülimadala valgustusega tingimustes.

Nutikas tuvastamine, täpsed hoiatused
Intelligentse tuvastustehnoloogia abil suudab ColorX P320X täpselt eristada inimesi, autosid ja lemmikloomi ning saata Sulle õigeaegseid ja täpseid hoiatusi. Putukate või õõtsuvate puude tekitatud soovimatud alarmid on minevik.

Heliline ja visuaalne hoiatus
Kui kaamera tuvastab liikumise, läheb tööle ere soe valgus ja sireen, et sissetungijad eemale peletada. Valgust ja sireeni saab ka käsitsi aktiveerida.

Kahesuunaline heli reaalajas vestluseks
Sisseehitatud mikrofoni ja kõlariga saad pidada reaalajas kahepoolset vestlust igaühega, kes vaatevälja satub, näiteks sõprade või kulleriga, või hoopis hoiatada oma häälega sissetungijaid isegi siis, kui oled tuhandete kilomeetrite kaugusel.

2K Super HD
2K 4 MP eraldusvõimega ColorX P320X jäädvustab kõik detailid ja annab teravaid pilte. Kaadrisagedus 30 kaadrit/s tagab sujuva vaatamiskogemuse.

PoE – lihtne paigaldamine minimaalse pingutusega
Tänu Power over Ethernet (PoE) tehnoloogiale suudab see väliturvakaamera edastada videoid ja saada toidet ainult ühe võrgukaabli kaudu. Seega saad selle kaamera kiiresti ja valutult paigaldada.

Paindlikud ladustamisvõimalused
Turvakaamera toetab 24/7 pidevat, liikumisega käivitatavat ja ajastatud salvestamist. Videoid saab salvestada microSD-kaardile, Reolinki NVR-i või FTP-serverisse. Vali endale meelepärane viis ja naudi lihtsat ja kohandatud turvalisust.

Maailm Sinu käeulatuses
Koduga ühenduses olemine pole kunagi olnud lihtsam. Vaid mõne klõpsuga tasuta Reolink rakendusest saad vaadata otseülekandeid, taasesitada olulisi hetki ja teha enamat kõikjal ja igal ajal.

Timelapse video
Kasuta oma turvakaamerat aeglustatud videote jäädvustamiseks. Jälgi oma 3D-printimist, vaata kogu ehitusprotsessi mõne minutiga või jäädvusta kauneid vaateid päikesetõusust päikeseloojanguni. Lihtne kasutada ja lõbus teistega jagada.

Töötab ideaalselt iga ilmaga
Tugeva korpusega kaamera on ehitatud nii, et see peab vastu ka karmidele ilmastikutingimustele, pakkudes alati usaldusväärset kaitset. Sel on IP67 ilmastikukindel disain.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
101 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.