Reolink turvakaamera P324 5MP PoE

Reolink
Tootekood: PC520AD2K01
Hind
64.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • PoE tehnoloogiaga IP-kaamera
  • 2560 × 1920 videosalvestus
  • Nutikas inimese/sõiduki tuvastamine
  • Nähtavus pimedas kuni 30 meetrit
  • Integreeritud mikrofon
  • IP66 ilmastikukindel disain

Keskendu tõelistele ohtudele
Nutika liikumistuvastuse tehnoloogial töötav PoE IP-kaamera suudab inimesi ja sõidukeid teistest objektidest eristada. Saad hoiatusi, kui Sinu maja läheduses luusib kahtlane inimene või auto. Ämblike või õõtsuvate puude tekitatud soovimatud alarmid on minevik.

Teravad silmad ja kõrvad
Kõrge 2560 × 1920 eraldusvõimega turvakaamera suudab jäädvustada kristallselgeid ja peente detailidega videoid. Sisseehitatud mikrofoni abil kogub see täiendava turvakihi tagamiseks ka ümbritseva heli.

Öine vahetus
18 infrapuna LED-i ja täiustatud IR-tehnoloogia abil näed kõiki sündmusi selgelt isegi pimedas. Kuritegevusel pole kuhugi peituda ja Sul on meelerahu ööpäev läbi.

Timelapse video
Kasuta oma turvakaamerat aeglustatud videote jäädvustamiseks. Jälgi oma 3D-printimist, vaata kogu ehitusprotsessi mõne minutiga või jäädvusta kauneid vaateid päikesetõusust päikeseloojanguni. Lihtne kasutada ja lõbus teistega jagada. See funktsioon ei ühildu, kui kaamera on ühendatud NVR-iga.

Lihtne paigaldus tänu PoE tehnoloogiale
PoE turvakaamera kasutab üht kaablit nii andmete kui ka toite edastamiseks. Lihtsustatud juhtmestik tähendab lihtsamat ja puhast paigaldamist.

Maailm Sinu käeulatuses
Koduga ühenduses olemine pole kunagi olnud lihtsam. Vaid mõne klõpsuga saad vaadata tasuta Reolink rakendusest otseülekandeid, taasesitada olulisi hetki ja teha enamat kõikjal ja igal ajal.

Liikumisala
Saad kohandada liikumistsooni vastavalt oma soovile, otsustades, kus objektide liikumist tuvastatakse ja kus mitte.

Paindlikud salvestusvõimalused
Kaamera toetab 24/7 pidevat, liikumisega käivitatavat ja ajastatud salvestamist. Videoid saab salvestada microSD-kaardile, Reolink NVR-i või FTP-serverisse. Vali endale meelepärane viis ja naudi kohandatud turvalisust.

Välitingimustes kasutamiseks valmis
Tugeva korpusega kaamera on ehitatud nii, et see peab vastu ka karmidele ilmastikutingimustele, pakkudes alati usaldusväärset kaitset. Sel on IP66 ilmastikukindel disain.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
239 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.