Imou Cell Go Kit

Imou
Tootekood: KIT/IPC-B32P/FSP12
Hind
97.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

IMOU Cell Go kaasaskantav traadita kaamera (valge) + IMOU FSP12 päikesepaneeli komplekt.

IMOU Cell Go koos FSP12 päikesepaneeliga on ideaalne lahendus neile, kes vajavad usaldusväärset jälgimiskaamerat. Võimas 5000 mAh aku tagab pika tööaja ja seda saab laadida päikeseenergia abil, samas kui 3 MP resolutsioon garanteerib kõrge pildikvaliteedi ja rikkaliku detaili. Seadmel on ka sisseehitatud sireen, kõlar ja mikrofon. Cell Go mudel osutub kasulikuks ka kaasaskantava kaamerana vlogide ja muu salvestamiseks.

Võimas aku, muretu toiteallikas

Cell Go kaamera on varustatud 5,000 mAh akuga, mis tagab pikaajalise töö ja vähendab sagedase laadimise vajadust. Veelgi enam, koos kaasasoleva FSP12 päikesepaneeliga saab seadet toita päikeseenergiaga, pikendades veelgi tööaega.

Kõrge resolutsioon

Cell Go kaamera pakub 3MP (2304x1296) resolutsiooni, võimaldades tal jäädvustada detailseid ja selgeid pilte nii päeval kui öösel. IMOU-ga võite olla kindel, et teie kodu on turvaline olenemata kellaajast!

Intelligentne tuvastamine ja teavitused

Edasijõudnud AI tuvastustehnoloogia võimaldab tuvastada liikumist ja inimesi kuni 99% täpsusega. Kui kaamera vaatevälja satub keegi kahtlane, saate kohe teate oma telefonile. Seade suudab ka aktiveerida 90 dB sireeni, et peletada ebasoovitavad külalised.

Kaks suunda suhtlemine hääle muutmise funktsiooniga

Kaameral on sisseehitatud mikrofon ja kõlar, mis võimaldab vabalt suhelda. Nii saate hõlpsasti edastada olulise sõnumi ülejäänud pereliikmetele või öelda kullerile, kuhu pakk panna. Samuti on saadaval hääle muutmise funktsioon, mis võimaldab teil varjata oma identiteeti, kui räägite võõrastega.

Lihtne paigaldus

Kaamera paigaldamine on väga lihtne ja kiire - saate selle hõlpsasti kinnitada esiku uksele, aeda või kööki. Seade töötab ka kohtades, kus Wi-Fi signaal ei ulatu - see ühendub lihtsalt otse teie nutitelefoniga. Samuti eristub see IP65 veekindluse reitinguga, mis muudab selle vastupidavaks muutuvale ilmastikule, nagu vihm või tuul. Samuti on olemas 6 kaamera režiimi, mis võimaldab seda kohandada erinevate kasutusstsenaariumide jaoks.

Mugav failide salvestamine

Ärge muretsege, et teie salvestustest ruum otsa saab. Kaamera pakub kuni 4 GB sisemist mälu. Samuti saate kasutada tasuta pilvekasutust ühe aasta jooksul. IMOU toote kasutajatele on suurepärane valik ka tasuline tellimusteenus Imou Protect, mis mitte ainult ei võimalda salvestada faile pilve, vaid pakub ka edasijõudnud AI lahendusi ja võimaldab jagada seadmeid kuni 20 teise kasutajaga.

Kaasas

KaameraKiire alustamisjuhendToitekaabelPaigaldusmallTeipPaigalduskonsoolLaienemispoldidMagnetlisandPäikesepaneel

 

TootjaIMOU
mudelKIT/IPC-B32P/FSP12
Resolutsioon3MP (2304x1296)
Öö nägemineKuni 7 m
Fikseeritud objektiiv2.8 mm
Vaateväli98° horisontaalselt, 54° vertikaalselt, 121° diagonaalis
VideokoodikudH.265
KaadrisagedusKuni 15FPS
Digi zoomKuni 8x
TeavitusedLiikumise tuvastamine, inimeste tuvastamine, seadistatav tuvastusala, töörežiim
MikrofonJah
KõlarJah
Wi-FiIEEE 802.11 b/g/n, kuni 50m avatud alal
ToiteallikasDC 5 V 2 A / päikesepaneel
Energiatarve< 3,5 W
TöötlemistemperatuurAlates -20°C kuni 50°C
LaadimistemperatuurAlates 0°C kuni 45°C
Mõõtmed63 x 88 x 42 mm
Kaal210 g
Sisemine mälu4 GB eMMC
RakendusImou Life
Ühilduvad operatsioonisüsteemidiOS, Android
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
24 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.