Zestaw kamer IMOU Cell PT 4G kit KIT/IPC-K9EP-3T0TE/FSP12-TYPEC

Imou
Tootekood: KIT/IPC-K9EP-3T0TE/FSP12-TYPEC

Imou Cell PT 4G 3MP pöörlev välikamera koos päikesepaneeliga

Imou Cell PT 4G 3MP välikamera on usaldusväärne lahendus kõigile, kes soovivad tagada maksimaalset turvalisust endale ja ülejäänud pereliikmetele. See pakub 2K kvaliteediga salvestust ning võimaldab kuni 3 öösalvestusrežiimi. Edasijõudnud algoritmid võimaldavad seadistada liikumise tuvastamise ala ja spetsialiseeruda inimeste tuvastamisele, ning vali alarmisireen hirmutab ebasoovitavad külalised minema. Samuti võimaldab see kaheastmelist suhtlust ning oma päikesepaneeliga tagab katkematu funktsionaalsuse ilma sagedase laadimise vajaduseta.

Naudi 2K QHD pildikvaliteeti

Kamera on varustatud 1/2.8" Progressiivse CMOS sensoriga, mis pakub 3MP (2304 x 1296) resolutsiooniga pilte. See võimaldab nautida kristallselgeid pilte nii päeval kui öösel (kuni 20 m öönägemisvahemik). Pakub laia manööverdusvõimet, on kaameral 330° horisontaalne ja 90° vertikaalne pöörlemisvahemik, et katta täielikult jälgitav ala.

Intelligentne öösalvestus

Cell PT 4G kaamera pakub erakordset paindlikkust öösalvestuseks, kohandudes individuaalsete kasutajate vajadustega. Nutikas režiim võimaldab kaameral automaatselt vahetada infrapuna ja värvilise režiimi, kui see tuvastab liikumise. Täisvärviline režiim pakub selgeid, värvilisi pilte öösel tänu sisseehitatud valgustitele. Edasijõudnud IR-algoritm toodab seevastu selgeid mustvalgeid pilte isegi täielikus pimeduses.

Liikumise ja inimeste tuvastamine

Imou Cell PT 4G-l on liikumise tuvastamise süsteem, mis kasutab PIR-algoritmi inimeste tuvastamiseks, minimeerides valehäireid. Niipea, kui süsteem tuvastab liikumise, käivitab see videoalgoritmi, mis tuvastab täpselt inimesed kaadris. Jätkuvalt liikuvate objektide jälgimisega hoiab kaamera pidevalt sihtmärki oma vaateväljas, tagades, et ükski oluline detail ei jää tähelepanuta. Lisaks, kui tuvastatakse ebasoovitavad külalised, aktiveeritakse vali sireen (120 dB), mis tõhusalt hirmutab sissetungijaid.

Kaheastmeline suhtlus

Integreeritud mikrofon ja kõlar võimaldavad kaheastmelist suhtlust, mis on ideaalne kaugsideks kaamera lähedal olevate inimestega. See on hindamatu omadus nii igapäevase kodu või äri haldamise jaoks kui ka hädaolukordades, kus kiire reageerimine võib olla ülioluline. Ükskõik kus te olete, saate hõlpsasti ühendust võtta pereliikmete, töötajate või isegi tõmmata tähelepanu ebasoovitavatele külalistele.

Valmis töötama keerulistes tingimustes

Cell PT 4G kaamera on loodud vastupidavust silmas pidades. See on IP66 sertifikaadiga, mis tagab selle vastupidavuse veele ja tolmule. Seetõttu saab seda ohutult kasutada õues erinevates ilmastikutingimustes, alates tugevast vihmast kuni tormituulteni. See ei karda ka külmi talvesid ega kuumi suvesid - see suudab töötada temperatuuridel vahemikus -20°C kuni 50°C.

Täielik kontroll Imou Life rakendusega

Imou Life rakendus võimaldab teil täielikult hallata Cell PT 4G kaamerat oma nutitelefonist. See võimaldab teil igal ajal vaadata reaalajas videot, andes teile võimaluse jälgida oma kodu igast maailma nurgast. Rakendus võimaldab teil valida erinevate kaamerarežiimide vahel, isikupärastada alarmiheli ja kohandada pildi ja liikumise tuvastamise seadeid. Samuti saate seadistada kaamera ajakava.

Pikaajaline töö

Imou Cell PT 4G kaameral on sisseehitatud 15,000 mAh aku, mis tagab kuni 280 päeva pidevat tööd ühe laadimisega. Sellise suure mahutavusega on kaamera ideaalne kohtadesse, kus juurdepääs püsivale toiteallikale on keeruline või võimatu. See tuleb ka koos päikesepaneeliga, mis laadib automaatselt akut päikeseenergia abil, tagades pideva töö.

Jälgige, kus Wi-Fi ei ulatu

Imou Cell PT 4G võimaldab jälgimist isegi kohtades, kus Wi-Fi signaalid ei ulatu. 4G LTE ühenduse toega piisab, kui sisestada nano SIM kaart, et tagada pidev ühendus võrguga. See on suurepärane välitingimustes, nagu aiad, tagahoovid, laod või muud raskesti ligipääsetavad kohad.

Kohandatud:

Kaamera1m toitekaabelPäikesepaneelPaigaldusmallKruvid x4PaigalduskonsoolLaienemispolt x4Kasutusjuhend

 

TootjaIMOU
mudelKIT/IPC-K9EP-3T0TE-EU/FSP12-TYPEC
Sensor1/2.8" CMOS Progressiivne
Resolutsioon3MP (2304 x 1296)
ÖönägemineKuni 20 m
Fikseeritud objektiiv3.6 mm
Nägemisväli88° horisontaalselt, 45° vertikaalselt, 107° diagonaalis;
Pöörlemine0-330° Pan, 0-90° Kallutus
Video koodekidH.265/H.264
KaadrisagedusKuni 15 fps
Digi-zoomKuni 8x
MikrofonJah
KõlarJah
Sireeni helitase120 dB
TeavitusedLiikumise tuvastamine, konfigureeritav tuvastusala, inimeste tuvastamine
Aku maht15,000 mAh
TööaegKuni 280 päeva
LaadimisportUSB-C
LTE FDDB1/3/5/7/8/20/28
LTE TDDB38/40/41
AndmeedastusLTE FDD (Mbps): 10.3 (DL)/5.1 (UL); LTE TDD (Mbps): 9.1 (DL)/3.1 (UL)
Toetatud mälukaardidMicroSD kaardid kuni 256 GB
ToiteallikasDC 5V/2A
Energiatarve< 3,5 W
TöötlemistemperatuurVahemikus -20°C kuni 50°C
LaadimistemperatuurVahemikus -0°C kuni +45°C
VeekindelIP66
MaterjalPlastik
Mõõtmed177 x 110 x 142 mm
Kaal737,7 g
RakendusImou Life
Ühilduvad süsteemidiOS, Android
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.