Imou turvakaamera Ranger RC 4MP

Imou
Tootekood: IPC-GK2CP-4C0WR
Hind
47.10 €

Imou Ranger RC 4MP PTZ Jälgimiskaamera.

Imou Ranger RC 4MP PTZ Jälgimiskaamera on fantastiline valik neile, kes hindavad turvalisust ja mitmekesiseid funktsioone. Nutikas süsteem tuvastab ohud ja saadab teie telefonile teavitusi, et reageerida kohe ebatavalistele helidele või inimeste kohalolekule. Sisseehitatud sireen toimib tõrjevahendina kutsumata külaliste vastu, suurendades turvalisust. Ainulaadne liikuvate objektide jälgimise funktsioon tagab, et miski ei jää teie tähelepanuta. Privaatsusrežiim, mida saab aktiveerida rakenduse kaudu, pöörab objektiivi ja seab füüsilise barjääri, et kaitsta teie privaatsust. Lisaks võimaldab puutenupp kahepoolset audio kommunikatsiooni, nii et saate kaamerast otse oma nutitelefoni rakendusse helistada, kuid see pole veel kõik Imou Ranger RC 4MP PTZ eelised!

IMOU/IPC-GK2CP-4C0WR/9

Edasijõudnud tuvastamine ja häired

Üks olulisemaid omadusi Imou Ranger RC 4MP kaameral on selle nutikas ohu tuvastamise ja teavitamise süsteem. Kui kaamera märkab ebatavalisi helisid või inimeste kohalolekut, saadab see kohe teavituse teie nutitelefonile. See võimaldab teil tegutseda proaktiivselt enne, kui olukord läheb käest ära. Lisaks on see funktsioon äärmiselt kasulik mitte ainult varguste kaitsmise kontekstis, vaid ka väikeste laste või lemmikloomade jälgimiseks.

IMOU/IPC-GK2CP-4C0WR/2

Sisseehitatud sireen

Sisseehitatud sireen on veel üks omadus, mis annab teile rohkem kindlustunde teie väärtuslike inimeste, lemmikloomade ja asjade suhtes. See toimib kohese tõrjevahendina kutsumata külaliste vastu, aktiveerides automaatselt või käsitsi rakenduse kaudu. See mitte ainult ei suurenda turvalisuse taset, vaid annab ka teile kontrolli ja kindlustunde, et teie kodu on hästi kaitstud.

IMOU/IPC-GK2CP-4C0WR/5

Liikuvate objektide jälgimine

Liikuvate objektide jälgimise funktsioon on veel üks Imou Ranger RC 4MP kaamera eelis. Tänu edasijõudnud liikumise analüüsi algoritmidele suudab kaamera jälgida liikuvate objektide, nagu inimeste või loomade, liikumist, tagades pideva ja täpse jälgimise. See funktsioon on eriti kasulik olukordades, kus soovite veenduda, et te ei jää millestki ilma.

IMOU/IPC-GK2CP-4C0WR/7

Privaatsusrežiim

Teie privaatsus on väga oluline, seega pakub kaamera privaatsusrežiimi, mida saab aktiveerida rakenduse kaudu. Kui aktiveerite selle, pöörab kaamera objektiivi ja aktiveerib füüsilise barjääri, et saaksite oma kodus end mugavalt tunda, ilma et peaksite muretsema tarbetute salvestuste pärast.

IMOU/IPC-GK2CP-4C0WR/6

Rakenduse ühendus ja kahepoolne audio

Puutenupu abil saate kaamerast otse helistada oma telefoni rakendusse. Kaamera on varustatud ka sisseehitatud mikrofoniga ja kõlariga, võimaldades kahepoolset audio. Nii saate mitte ainult kuulda, mis toimub jälgitavas piirkonnas, vaid ka suhelda kaamera ulatuses olevate inimestega rakenduse kaudu. Kõik, mida peate tegema, on vajutada objektiivi all asuvat puutetundlikku nuppu, ja saate helistada inimesele, kelle rakendus on kaameraga seadistatud.

IMOU/IPC-GK2CP-4C0WR/1

Tehnilised omadused

Imou Ranger RC 4MP kaamera pakub muljetavaldavat 4MP (2560 x 1440) eraldusvõimet, et saada äärmiselt täpseid ja üksikasjalikke pilte. Madala energiatarbimisega, alla 5W ja laia töötemperatuuri vahemikuga -10 kuni 45 kraadi Celsiuse järgi, on seade energiatõhus ja vastupidav. Kaamera korpus mõõtmetega 80 x 80 x 110.4mm ja kaaluga 171g on kompaktne ja lihtne paigaldada. Lisaks pakub seade öövaatluse ulatust kuni 10 meetrit ja mitmekesist 3.6mm fikseeritud fookuskauguse objektiivi. Andmete salvestamise osas toetab kaamera microSD kaarte kuni 256GB ja pakub H.265/H.264 videokompressiooni tõhusaks salvestusruumi haldamiseks.

IMOU/IPC-GK2CP-4C0WR/8

Komplekti sisu

Kaamera x 1 Kasutusjuhend x 1 Toiteallikas x 1 Toitekaabel x 1 Kruvipakk x 1 Paigaldusplaat x 1 Paigalduspositsiooni kaart x 1
BrändImou
MudelRanger RC 4MP
VärvValge
Kaamera⅓" Progrssive CMOS
Eraldusvõime4MP(2560 x 1440)
Energiatarve
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.