Xiaomi turvakaamera Outdoor Camera BW500 4MP

Xiaomi
Tootekood: BHR8301GL
Hind
89.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Võimas ja vastupidav turvakaamera kuue fantastilise funktsiooniga
  • 6 kuud vastupidav aku tagab muretu kasutamise
  • 2.5K värviline öörežiim
  • 1.2T võimas arvutusvõimsus
  • IP67 tolmu- ja veekindlus
  • Krüpteeritud andmeedastus
  • 8 GB sisseehitatud salvestusruum

2.5K selge ja sujuv talletamine
Hoolikalt valitud suur ja kvaliteetne pildisensor annab rafineeritud kaadrid, mis näitavad uskumatu täpsusega iga detaili.

f/1.6 ava
Valgusjõuline f/1.6 ava võimaldab suurendada valguse sissevõttu, pakkudes üksikasjalikke ja selgeid kaadreid ka vähese valgusega keskkondades.

136° vaateväli
Kaameral on 136° lainurkobjektiiv laiema vaatevälja jaoks, mis vähendab pimealasid, suurendades Sinu turvalisust selgemate ja põhjalikemate kaadrite abil.

10 m värviline öörežiim
Suure võimsusega infrapuna + värviline LED lisasid heledama valguse ja suurema valgustatud ala. Tuvastab ümbritseva valguse taseme, et valgustada vähese valgusega nutikalt, ja pakub selget öist nägemist 10 meetri raadiuses, nii et külastajad või vargad on ühe pilguga tuvastatavad.
  • Must-valge öörežiim. Kui see on seatud mustvalgele öörežiimile, kasutatakse infrapuna vähese valgusega tingimustes.
  • Värviline öörežiim. Kui see on seadistatud värvilisele öörežiimile, kasutatakse ebapiisava valgustuse korral valget valgust.

Ülisuure mahutavusega aku tagab 180 päeva muretu salvestamise
10 000 mAh mahutavusega aku tagab pikaajalise võimsuse kuni kuueks kuuks.

Madal energiatarbimine
Sisseehitatud kohalikud algoritmid ja vähese energiatarbega tehnoloogia võimaldavad kaameral akukasutust nutikalt reguleerida vastavalt jälgimiskeskkonna muutustele, tagades tõhusa energiatarbimise ja pikema aku kasutusea.

IP67 tolmu- ja veekindlus
Suurepärane tihendus, et vältida tolmu sissetungi. Olenemata sellest, kas see on avatud tuulele, vihmale, lumele või on see päikese käes, võib see stabiilselt töötada erinevates keskkondades.

1.2T arvutuskiip
Täiustatud 1.2 TOPS AI arvutuskiibil töötav kaamera suudab saavutada uskumatu kiiruse, täpsuse ja tõhususe jaoks hämmastavad 1,2 triljonit toimingut sekundis. See suudab täpselt tuvastada inimesi, sõidukeid, loomi ja pakke ning nutikalt filtreerida väiksematest liigutustest põhjustatud valehäireid, andes Sulle meelerahu ilma pideva valvsuseta.

Mitme platvormi tugi
Kaamera toetab mitme platvormi nutikat linkimist Google Assistanti ja Alexaga, mis võimaldab suuremat mugavust ja sujuvamat kasutuskogemust.

Audiovisuaalne hoiatus
Kui inimene või sõiduk siseneb jälgitavale alale, kostub koheselt häiresignaal ja süttib valgusti. Lisaks kutsumata külaliste ehmatamisele saadab Xiaomi Home rakendus Sulle kohe hoiatusteate, et saaksid hinnata võimalikke riske.

8 GB mahutavusega kohalik eMMC salvestusruum
Uuenduslikke salvestusvõimalusi pakub sisseehitatud 8 GB mahutavusega eMMC salvestusruum. Sellel on H.265 kodeering, mis tagab suurema eraldusvõime, kiirema lugemiskiiruse ja sujuvama taasesituse. Salvesta oma andmeid turvaliselt ja pikaajaliselt, ilma et peaksid muretsema, et ruum saab otsa.

Kõnede mürasummutus
Võimas mürasummutus ja inimhääle täiustamise funktsioon suudavad jäädvustada täpset heli kuni 7 meetri kauguselt. Selge ja ülitäpse heliga isegi mürarikastes keskkondades tundub, et vestlused toimuvad isiklikult.

Mi Home turvakiip
Igal turvakiibil on oma ainulaadne võti ja sertifikaat, mis pakub tugevat kaitset andmetega seotud rikkumiste eest ning tagab privaatsuse ülima turvalisuse.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.