Xiaomi

Xiaomi robottolmuimeja S10+

Tootekood:
41722
  • Värvus: Valge
Hind
306.70 €
Kuumakse
8.95 € / kuumakse alates
Uus ja võimekas robottolmuimeja
Xiaomi on toonud Euroopa turule täiesti uue robottolmuimejate seeria.
Vacuum S10+ robottolmuimejal on 3 erinevat puhastusrežiimi – pühkimine, pesemine ja mõlemad üheskoos. Lisaks on sellel nutikas elektroonilise juhtimisega 200 ml veepaak, mis doseerib õige koguse vett vastavalt põrandapinnale ning elektrooniline kontrollpump tagab pika kasutusea ilma ummistusteta. Pesufunktsioon võimaldab valida 3 erineva mopirežiimi vahel. Xiaomi Vacuum S10+ tolmuimeja on võimeline imema ka mikroskoopilisi osakesi, nagu tolm, mustus, kassiliiv ja lemmiklooma karvad. Vacuum S10 suudab ületada kuni 2 cm takistused ja on varustatud kukkumisvastaste anduritega.

Survepuhastus pideva niiskusega
Topeltmopipadjad pöörlevad suurel kiirusel, simuleerides käte survepesu mõju, parandades oluliselt puhastusvõimet ning eemaldades tõhusalt märjad, kuivad ja muud plekid. Kangast (80% polüester + 20% modifitseeritud polüpropüleenkiud) valmistatud mopipadjad hoiavad ühtlaselt niiskust. Kõrge puhastusjõudlus eemaldab põrandalt tõhusalt pesemise ajal plekid ja kaitseb tõhusalt põrandapindu.

LDS lasernavigatsioon
Xiaomi Robot Vacuum S10+ on varustatud lasernavigatsiooni tehnoloogiaga, mis suudab saavutada 360° skaneerimise, tuvastada kiiresti kodukeskkonna ja koostada täpse kodukaardi. Robotil on tipptasemel laserkaugusandur, mis võimaldab täpset positsioneerimist, täpset kauguse mõõtmist ja paremat jõudlust. Vacuum S10+ skaneerimise ulatus on lausa 8 meetrit.
Takistuste tuvastamine millimeetri tasemel. Tuvastatud kauguse ja tegeliku kauguse vaheline veapiir ei ületa 5 mm. Robot väldib täpselt takistusi ja kaitseb värvitud mööblipindu, vähendades oluliselt kinnijäämise ohtu ja tagades vähem kokkupõrkeid ka hämaras. Kui robot on Mopping-režiimis, väldib robot automaatselt vaipa, et mopipadjad seda läbi ei leotaks.

Täpne kaardistamine
Ühenda rakendusega Mi Home või Xiaomi Home, et luua täpseid kaarte ja kohandada oma puhastusgraafikut maksimaalse tõhususe saavutamiseks. Täpne kaardistamine loob Sinu kodust detailsed kaardid ja jälgib tõhusalt koristusmarsruute. Võimalik on kaarditada mitu korrust, lisaks tsoonid ning seadistada virtuaalsed seinad või keelatud alad. Mitu andurit võimaldavad robottolmuimejal tuvastada keerulisi keskkondi, vähendades tõhusalt selle kokkuvarisemise või kinnijäämise tõenäosust. Sisseehitatud andurid ei lase robottolmuimejal servadest ja treppidest alla kukkuda. Võimalik on planeerida siksakilist ja Y-kujulist puhastusteed, et terve kodu saaks ideaalselt koristatud.

Suur imemisvõimsus ja tugev aku
Vacuum S10+ imemisvõimsus on kuni 4000 Pa. See puhastab tõhusalt madalamaid vaipu ja imeb tolmu ka põrandapragudest. Robotttolmuimejal on mahukas 5200 mAh aku, mis suudab ühe laadimisega puhastada kuni 120 minutit. Seega sobib Vacuum S10+ ideaalselt kuni 200 m2 pindadele. Rakenduses saab valida erinevate imemisvõimsuste vahel: vaikne (600 Pa), standardne (1000 Pa), tugev (1800 Pa) ja turbo (4000 Pa).

Suure mahutavusega nutikas elektrooniline veepaak
Suur 200ml mahutavusega nutikas elektrooniline veepaak vabastab vee ühtlaselt ilma leketeta. Pidev niiske puhastamine kuni 80 minutit, millest piisab 150m2 põranda puhastamiseks ühe korraga.

Automaatne laadimisjaam
Robottolmuimejaga on kaasas automaatne laadimisjaam. Kui robotil peaks keset koristamist aku tühjaks saama, naaseb ta jaama, laeb enda täis ja jätkab pooleli jäänud tööd. Laadimisjaam suhtleb tolmuimejaga automaatselt.

Hääljuhtimine ja Mi Home App tugi
Häälkäskluste hõlpsaks täitmiseks on ka Amazon Alexa ja Google Assistant funktsioonid. Rakendus võimaldab koristamist ajastada ja lülitada puhastamist sisse, kui Sa pole kodus.
  • Imemisvõimsus: 4000 Pa
  • Tolmupaak: 450 ml
  • Veepaak: 200 ml
  • Aku mahutavus: 5200 mAh
  • Võimsus: 55 W
  • Ühildub nii Androidi kui ka iOSiga
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.