Xiaomi

Xiaomi robottolmuimeja Vacuum S10

Tootekood:
39692
  • Värvus: Valge
Hind
181.80 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Uus ja võimekas robottolmuimeja
Xiaomi on toonud Euroopa turule täiesti uue robottolmuimejate seeria.
Vacuum S10 robottolmuimejal on 3 erinevat puhastusrežiimi – pühkimine, pesemine ja mõlemad üheskoos. Lisaks on sellel nutikas elektroonilise juhtimisega 170 ml veepaak, mis doseerib õige koguse vett vastavalt põrandapinnale ning elektrooniline kontrollpump tagab pika kasutusea ilma ummistusteta. Pesufunktsioon võimaldab valida 3 erineva mopirežiimi vahel. Xiaomi Vacuum S10 tolmuimeja on võimeline imema ka mikroskoopilisi osakesi, nagu tolm, mustus, kassiliiv ja lemmiklooma karvad. Vacuum S10 suudab ületada kuni 2 cm takistused ja on varustatud kukkumisvastaste anduritega.

LDS lasernavigatsioon
Xiaomi Robot Vacuum S10 on varustatud lasernavigatsiooni tehnoloogiaga, mis suudab saavutada 360° skaneerimise, tuvastada kiiresti kodukeskkonna ja koostada täpse kodukaardi. Robotil on tipptasemel laserkaugusandur, mis võimaldab täpset positsioneerimist, täpset kauguse mõõtmist ja paremat jõudlust. Vacuum S10 skaneerimise ulatus on lausa 8 meetrit.

Täpne kaardistamine
Ühenda rakendusega Mi Home või Xiaomi Home, et luua täpseid kaarte ja kohandada oma puhastusgraafikut maksimaalse tõhususe saavutamiseks. Täpne kaardistamine loob Sinu kodust detailsed kaardid ja jälgib tõhusalt koristusmarsruute. Võimalik on kaarditada mitu korrust, lisaks tsoonid ning seadistada virtuaalsed seinad või keelatud alad. Mitu andurit võimaldavad robottolmuimejal tuvastada keerulisi keskkondi, vähendades tõhusalt selle kokkuvarisemise või kinnijäämise tõenäosust. Sisseehitatud andurid ei lase robottolmuimejal servadest ja treppidest alla kukkuda. Võimalik on planeerida siksakilist ja Y-kujulist puhastusteed, et terve kodu saaks ideaalselt koristatud.

Suur imemisvõimsus ja tugev aku
Vacuum S10 imemisvõimsus on kuni 4000 Pa. See puhastab tõhusalt madalamaid vaipu ja imeb tolmu ka põrandapragudest. Robotttolmuimejal on mahukas 3200 mAh aku, mis suudab ühe laadimisega puhastada kuni 130 minutit. Seega sobib Vacuum S10 ideaalselt kuni 150 m2 pindadele. Rakenduses saab valida erinevate imemisvõimsuste vahel: vaikne (600 Pa), standardne (1000 Pa), tugev (1800 Pa) ja turbo (4000 Pa).

Hääljuhtimine ja Mi Home App tugi
Häälkäskluste hõlpsaks täitmiseks on ka Amazon Alexa ja Google Assistant funktsioonid. Rakendus võimaldab koristamist ajastada ja lülitada puhastamist sisse, kui Sa pole kodus. Xiaomi Robot Vacuum S10-ga on kaasas automatiseeritud dokkimisjaam, mis suhtleb tolmuimejaga.
  • Imemisvõimsus: 4000 Pa
  • Tolmupaak: 300 ml
  • Veepaak: 170 ml
  • Aku mahutavus: 3200 mAh
  • Võimsus: 45 W
  • Ühildub nii Androidi kui ka iOSiga
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.