Xiaomi termos Insulated Kettle 1,8L, valge

Xiaomi
Tootekood: BHR9049GL
  • Värvus: Valge
Hind
24.40 €
  • 1,8-liitrine mahutavus
  • Tagasivoolu tila
  • Pikaajaline temperatuurilukk
  • 316L roostevabast terasest sisemus
  • Kahekordne rõhuvabastus tagab ohutuse
  • Lai avaus hõlbustab puhastamist

Praktiline 1,8-liitrise mahutavusega seade
Praktilise termoskannu suure, 1,8-liitrise mahutavusega saad nautida tervislikku jooki igal ajal. Toida nii enda keha kui ka vaimu kogu päeva vältel, parandadades selle abil oma elukvaliteeti.

24-tunnine külmalukk, et see oleks valmis, kui Sina oled
Hoia külmi vedelikke 24 tundi jahedamana kui 15 °C.

24-tunnine isolatsioon hoiab Sinu joogi alati soojas
Hoia kuumad vedelikud 24 tundi soojemana kui 45 °C.

Mitmekihiline isoleeritud disain
Loodud kvaliteetselt. Mitmekihiline temperatuuriluku disain minimeerib tõhusalt soojuskadu, nii et saad juua soovitud temperatuuril (kuum või külm) jooki igal ajal, kui soovid.

Lihtne avada vaid kokku pigistades ja tõstes
Soonega ülemist katet saab hõlpsasti kahe sõrmega avada, tagades mugavuse ja vältides samal ajal juhuslikku avanemist, et värskendada oma joogikogemust.

316L roostevabast terasest sisemus
Kaitse oma pere tervist. Sisemus on valmistatud 316L roostevabast terasest, mis on tuntud oma stabiilsuse poolest kõrgetel temperatuuridel. Naudi ohutumaid jooke suurema meelerahuga. Sisesein on valmistatud elektrolüüsi abil, mis aitab säilitada puhtust ja värskust, muutes puhastamise lihtsamaks kui kunagi varem.

Lihtne ühe puudutusega avamine graatsiliseks valamiseks
Ergonoomiline kangikujuline käepide tagab sujuva ja vaevatu valamise vaid ühe käega. Erakordne tihendusvõime hoiab ära lekke isegi siis, kui termoskann on tagurpidi; läbimõeldud turvafunktsioon kogu pere kaitsmiseks.

Pritsmekindel tila
Nokakujuline voolujooneline tila tagab ühtlase voolu ja lõikab pärast valamist vedeliku ära, vältides tõhusalt pritsimist, tilkumist ja tagasivoolu. See hoiab termoskannu korpuse ja lauapealse kuivana ja puhtana.

Kahekordne rõhuvabastus kaitse tagamiseks
Ohutus avamisel ja valamisel. Kaane avamine ja valamine aktiveerivad rõhualandusventiili, kõrvaldades kiiresti termoskannu sees alarõhku, et vältida kuuma vedeliku ootamatut väljapääsemist ja kaitsta Sind kaane avamisel ja vedelike valamisel.

Lai avaus mugavaks täitmiseks ja puhastamiseks
Tänu 71 mm laia avausega disainile on termoskannu veega täitmine lihtne. See võimaldab ka ühe käega sügavpuhastust, et vältida mustuse kogunemist.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.