Xiaomi robottolmuimeja S20+, valge

Xiaomi
Tootekood: BHR8159EU
  • Värvus: Valge
Hind
288.60 €
Kuumakse
8.42 € / kuumakse alates
Nutikas puhastus iga päev
  • Põhjalik tolmuimemine ja moppimine
  • 5200 mAh aku, kuni 170 minutit pidevat puhastamist
  • Vaibatuvastus koos automaatse mopi tõstmisega
  • 6000 Pa imemisvõimsus

Ülimalt puhas
Tolmuimemise jõudlust on täiustatud 6000 Pa võimsa imemisventilaatoriga, mis imeb hõlpsalt põrandavahedest mustuse, karvad ja pisikese tolmu, et teha sügavpuhastus, mis jätab Sulle suurepärase kodu.

Tõhus puhastus kahe mopiga
Kahekordse mopipatjadega puhastamine tagab tõhusa puhastuse, mis simuleerib käsimopi survet, eemaldab tõhusalt igat tüüpi plekid ja mustuse.

Vali oma vajadustele vastav puhastusrežiim
Täiustatud puhastuskogemus nelja režiimi ja nelja imemiskiirusega, et rahuldada Sinu erinevaid puhastusvajadusi.

Mööbli alt ja ümbert puhastamine
Uus intelligentne puhastus ääre lähedal. Täiustatud takistuste vältimise tehnoloogia – servalaseri ja takistuste vältimise andurite kombinatsioon võimaldab seadmel sujuvalt vältida erineva kuju ja suurusega takistusi, võimaldades samal ajal nende ümbrust põhjalikult puhastada.

LDS lasernavigatsioon 360° skaneerimise ja marsruudi planeerimisega
Täiustatud 360° lasernavigatsioonitehnoloogia skaneerib kogu interjööri, luues kiiresti Sinu kodu paigutuse ja planeerides hoolikalt puhastusmarsruuti. Mitme korruse kaardistamise ja puhastamise jätkamise funktsioonid tagavad tõhusa ja probleemideta puhastamise. Kiire kaardistamine ja marsruudi planeerimine on selle roboti lisaeelised.

Vaibatuvastus, automaatne mopi tõstmine
Tuvastab ultrahelianduri abil vaibad ja tõstab puhastuspadjad automaatselt üles. Vaiba tõstmise režiimis lülitab see mopi tõstmisel automaatselt sisse tugevama imemise, eemaldades tõhusalt tolmu ilma vaipa märjaks tegemata.

5200 mAh aku
Väga suur aku mahutavus tähendab, et Sa ei pea muretsema sagedase laadimise pärast. Standardrežiimis võib see töötada kuni 170 minutit ja suudab hõlpsalt puhastada suurt korterit.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.