Xiaomi

Xiaomi robottolmuimeja X10

Tootekood:
40198
  • Värvus: Valge
Uus ja võimekas robottolmuimeja
Xiaomi on toonud turule robottolmuimejate lipulaeva. Xiaomi robottolmuimeja X10 on selle kaubamärgi üks arenenumaid robottolmuimejaid. See uus mudel on suunatud kõige nõudlikumale kasutajale.
Xiaomi robottolmuimejal X10 on 3 erinevat puhastusrežiimi – pühkimine, pesemine ja mõlemad üheskoos. Lisaks on sellel nutikas 200 ml elektrooniliselt juhitav veepaak, mis võimaldab 80 minutit koristada, jaotades vee ühtlaselt ilma lekketa ja toetades kolmetasandilist veevoolu juhtimist, et puhastada põrandad põhjalikult terves kodus. Xiaomi tolmuimeja on võimeline imema ka mikroskoopilisi osakesi, nagu tolm, mustus, kassiliiv ja lemmiklooma karvad.
Xiaomi robottolmuimejal X10 suudab ületada kuni 2 cm takistused ja on varustatud kukkumisvastaste anduritega.

Uue põlvkonna LDS lasernavigatsioon
Uue põlvkonna LDS lasernavigatsioonitehnoloogia skaneerib täpselt kodukeskkonda ja vaheaegadel kaardistab kodu tegeliku paigutuse. Suudab ka pimedas täpselt navigeerida ja aeglustab takistuste ilmnedes.
Xiaomi X10 robottolmuimejal on radar, kokkupõrkeandur, kukkumisandur, seinaandur, güroskoop, tolmuandur, 360° nähtavus, vee jaotuse andur, veepaagi andur, automaatne laadimine, ultraheli andur, joone lasersensor, AI Visuaalne identifitseerimisandur andur, veoratta tõsteandur, õhurõhu andur.

Suur imemisvõimsus ja tugev aku
Xiaomi X10 imemisvõimsus on kuni 4000 Pa. See puhastab tõhusalt madalamaid vaipu ja imeb tolmu ka põrandapragudest. Robotttolmuimejal on mahukas 5200 mAh aku, mis suudab ühe laadimisega puhastada kuni 180 minutit. Seega sobib Xiaomi X10 ideaalselt ka suuremata kodude puhastamiseks.

Hääljuhtimine ja Mi Home App tugi
Juhtimine Xiaomi Home rakenduse kaudu ning häälassistendi juhtimise teel. Rakendus võimaldab koristamist ajastada ja lülitada puhastamist sisse, kui Sa pole kodus. Rakenduses on võimalik määrata iga ruumi jaoks erinev puhastusrežiim ja -sagedus. Samuti saab seadistda mitme korruse plaanid.

Automaatne tühjendusjaam
Xiaomi X10 robottolmuimejaga on kaasas spetsiaalne tühjendusjaam. Kahe kanaliga tolmuanuma disain koos võimsa 17000 Pa imemisjõuga tühjendab tolmuimeja tolmupaagi koheselt. Sisseehitatud tolmukott suudab koguda ja tühjendada tolmu üle 60 korra ning sulgub välja võttes automaatselt, nii ei Sa määri ennast ega oma ümbrust tolmuga.

OTA värskendused
Juhtmevabade OTA värskenduste toel areneb see tolmuimeja pidevalt, lisades uusi funktsioone ja parandades üldist kasutuskogemust, muutes puhastamise veelgi mugavamaks.

  • Imemisvõimsus: 4000 Pa
  • Tolmupaak: 400 ml
  • Veepaak: 200 ml
  • Aku mahutavus: 5200 mAh
  • Võimsus: 46 W
  • Ühildub nii Androidi kui ka iOSiga
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.