Xiaomi Mi soojapuhur Smart S, valge

Xiaomi
Tootekood: BHR4037GL
  • Värvus: Valge
Hind
105.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Taskukohane ja vaikne nutikas elektriline soojapuhur
Xiaomi Mi Smart S elektriline soojapuhur suudab soojendada kuni 46 m² suurust ruumi. Võimsal 2200 W soojapuhuril on sisseehitatud puutetundlik ekraan seadme juhtimiseks. Vaiksel töörežiimil töötav soojapuhur soojendab Sinu toa kiirelt külmematel päevadel. Lisaks saad elektrilist soojapuhurit juhtida otse oma nutiseadmest.

Tubade kiire soojendamine
Xiaomi Mi Smart S soojapuhuril on 72 kuumutatavat elementi. See muudab selle ideaalseks kuni 46m² suuruste ruumide kütmiseks. Ja tänu suurele soojuse hajutamisvõimsusele teeb see seda kiiresti.

Vaikne töörežiim
Xiaomi Mi Smart S soojapuhuril pole ventilaatorit, seega soojendab see õhku loomulikult, ilma seda kuivatamata. Ventilaatori asemel kasutab Xiaomi Mi Smart 1S võrku ühendatud kärglaadset juhtivussüsteemi, mis juhib õhuvoolu pinnale.

Püsiv temperatuur vahemikus 16–28 ºC
Vali soovitud temperatuur vahemikus 16–28 kraadi ja lihtsalt lõdvestu. Tänu integreeritud topelttemperatuuri andurile hoiab Xiaomi 1S soojapuhur püsivalt temperatuuri, kui eelseadistatud väärtus on saavutatud.

Kaugjuhtimine nutitelefonist
Ühenda Mi Smart 1S soojapuhur Wi-Fi kaudu Mi Home rakendusega ning juhi seadet otse oma nutitelefonist. Lülita soojapuhur töölt lahkudes tööle, et saabudes oleks tuba juba mõnusalt soe. Samuti on rakenduses võimalik temperatuuri muuta ilma püsti tõusmata.

Puutetundliku ekraani juhtimine
Kui Sa ei soovi oma nutitelefoni kasutada siis saad soojapuhurit juhtida ka sisseehitatud ekraanilt. Xiaomi Mi Smart S1 soojapuhuril on suur ekraan, millel on kolm heledustaset ja puutetundlik juhtimine, et saaksid temperatuuri ja toite ka sealt sisse seada.

Hoolikas disain
Kõik soojapuhuri servad on ümardatud, et vältida vigastusi löögist. Lisaks on selle jalad libisemisvastased. Tänu külgmisele käepidemele on 6 kg kaaluvat seadet on lihtne transportida ja hoiustada. Tänu pritsmekindlale disainile on soojapuhurit võimalik kasutada ka vannitoas.
  • Mõõtmed: 459 × 684 × 90 mm
  • Kaal: 6 kg
  • Võimsus: 2200 W
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
129 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.