PS5 mäng Until Dawn

Sony
Tootekood: 1000044318
Hind
69.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

KAS SA SUUDAD ELLU JÄÄDA KUNI KOIDUNI?

Kui kaheksa sõpra naasevad eraldatud majja, kus aasta tagasi kaks nende grupist kadusid, haarab neid hirm oma jääkülma haardega ja nende mägipuhkus muutub põgenemisteks õudusunenäoks.
Seisa silmitsi oma hirmudega ja otsusta, kes jääb ellu kuni koiduni selles ikoonilises õudusmängus, mis on uuesti loodud ja täiustatud PS5® konsoolidele.

Kultuslik õudus uuesti loodud
Sukeldu haaravasse slasher-õudusesse, mis on nullist üles ehitatud Unreal Engine 5 muljetavaldavate visuaalidega. Filmi-laadne kinematograafia, täiustatud mängumehaanika ja muu kaudu sukeldu põnevasse seiklusse eraldatud mäel, kus miski pole nii, nagu paistab.

Nende saatus sinu kätes
Loo oma haarav lugu, kontrollides unikaalseid tegelasi, keda kehastavad staarinäitlejad, sealhulgas Hayden Panettiere, Brett Dalton ja teised, ning otsusta nende saatuse üle oma valikutega. Dünaamiliste animatsioonide ja detailsete näoilmete kaudu õpi tundma iga tegelase iseloomu ning avasta, kes grupist suudab ellu jääda.

Õudus pole kunagi nii hästi välja näinud
Avasta rikkalik ja detailne keskkond, mis võtab igal sammul hinge kinni. Tänu uutele visuaalsetele täiustustele PS5® konsoolidele on originaalmäng nullist üles ehitatud – kasutades tipptasemel visuaaltehnoloogiat, et tuua õudus ellu.

Uuesti loodud uue põlvkonna jaoks
Avasta uusi kogutavaid esemeid, täiesti uusi keskkondi, mida uurida, ja ümberlõigatud narratiivseid järjestusi, mis süvendavad müsteeriumit veelgi. DualSense® juhtmeta kontrolleri abil saad maailmaga suhelda nagu kunagi varem ja kogeda tegevust lähedalt täiesti uue kolmanda isiku kaameraga. Lisaks naudi täiesti uut muusikalist partituuri ja uuesti helindatud heli, mis hoiab sind kogu teekonna vältel närviliselt istumas.

Toote saadavus

Tallinn
Kristiine Keskus
1 tk
Järveotsa esindus
1 tk
Tartu
Tartu Lõunakeskus
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.