Lenovo

LENOVO LEGION GO 8.8" QHD 144Hz TOUCH Z1-Extreme 16GB 512GB W11H

Tootekood:
83E1000KMX
Hind
749.90 €799.90 €
Kuumakse
21.87 € / kuumakse alates


Lenovo Legion Go on mänguritele suunatud kaasaskantav taskuarvuti, mis pakub erakordset paindlikkust ja jõudlust. See kompaktsete mõõtmetega arvuti sobib ideaalselt neile, kes soovivad mängida nii kodus kui ka liikvel olles.

  • 8,8" PureSight ekraan
  • AMD Ryzen™ Z1 Extreme protsessor
  • Edasijõudnud jahutusega disain
  • 16 GB kiire RAM mälu
  • Mitmekülgne ühenduvus


Erakordne ekraan

8,8-tolline PureSight puutetundlik mänguekraan on varustatud WQXGA (2560x1600) IPS-paneeliga, mis tagab terava pildikvaliteedi, olles samal ajal silmale meeldiv. Ekraani kõrge resolutsioon ja 144 Hz värskendussagedus tagavad sujuva ja kaasahaarava mängukogemuse. Ekraan on kaitstud Corning Gorilla Glass 5 klaasiga, mis lisab vastupidavust ja kriimustuskindlust, samal ajal kui 500 nitti heledus pakub erksat ja selget pilti ka eredates valgustingimustes. Ekraani spetsiaalne kate aitab hoida ekraani puhtana sõrmejälgedest, mis on eriti oluline mängimise ajal, kus on vaja tagada ekraani selgus. Lisaks katab 97% DCI-P3 värviruumi, mis tagab küllastunud ja elutruud värvid, olles oluline nii mänguritele kui ka neile, kes hindavad kvaliteetset visuaalset esitust.


Võimas protsessor

AMD Ryzen™ Z1 Extreme protsessor tagab Legion Go seadmele suurepärase jõudluse ja pika aku kestvuse. See protsessor on ideaalne valik neile, kes otsivad usaldusväärset ja võimekat mänguseadet.


Arenenud termiline disain

Legion Go termiline disain tagab optimaalse jahutuse ja õhuvoo, mis on oluline pikaajaliseks ja intensiivseks mängimiseks. Süsteem püsib jahedana ja vaiksemana, tagades mänguritele meeldiva kogemuse.


Suurepärane salvestusruum ja liidesed

Pihuarvuti pakub 16 GB kiiret RAM-i ja 512 GB SSD PCIe Gen4 salvestusruumi, mis tagab sujuva mitmeülesandetöötluse ja piisava ruumi mängude, meedia ja failide jaoks. Lisaks on olemas micro-SD kaardi pesa, mis toetab kuni 2 TB mälukaarte. Olemas on ka 2x USB4 40Gbps pordid, mis pakuvad kiiret andmeedastust ja laiendatavust, olles ideaalsed suuremahuliste failide kiireks ülekandmiseks või välise seadme ühendamiseks. Veelgi enam, WiFi 6E ja Bluetooth 5.3 tugi tagab kiire ja stabiilse juhtmevaba ühenduse, mis on hädavajalik mängude allalaadimiseks, voogedastuseks ja võrgumängudeks, samuti sujuvaks suhtluseks teiste seadmetega.


Pikk aku kestvus

Legion Go 49,2Whr aku võimaldab pikka mänguaega ilma sagedase laadimiseta. Kiire laadimisvõimalus ja erinevad energiasäästu režiimid teevad sellest ideaalse valiku aktiivsetele mänguritele. Laadimine käib läbi 65 W USB-C adapteri.


Eemaldatavad puldid

Lenovo Legion Go käeshoitavad puldid on varustatud mitmekülgsete juhtelementidega, mis tagavad sujuva mängukogemuse. Klassikalised A, B, X, Y nupud ja D-pad vastutavad põhitegevuste ja navigeerimise eest. Eriliseks lisaks on touchpad ja FPS-režiimi lüliti, mis on kasulikud tulistamismängudes. Puldil on ka hiireratas ning vasak ja parem joystick liikumiseks ja vaate juhtimiseks. Lisaks leidub vasakul ja paremal küljel vabastusnupud ning mitu funktsionaalset nuppu nagu LB, M1/RB ja M2, mis võimaldavad mängusisest kohandamist. Neli funktsiooninuppu annavad kiire ligipääsu menüüdele ja seadetele.

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.