Sony PlayStation 5 Pro 2TB, Mängukonsool

Sony
Tootekood: 1000046528
  • Püsimälu: 2000 GB
  • Värvus: Valge
Hind
849.00 €
Kuumakse
24.76 € / kuumakse alates
Toode on ettetellimisel ja saadaval alates 07.11.2024
Sony PlayStation 5 Pro eeltellimine

Toode on ettetellimisel ja saadaval alates 07.11.2024
NB: 1 toode kliendi kohta!

Mängi PS5® mänge kõige muljetavaldavamate visuaalidega, mis PlayStationi konsoolil kunagi võimalikud on olnud.


NB: 1 toode kliendi kohta!


PSSR tehnoloogia
PlayStation® Spectral Super Resolution pakub erakordset pildikvaliteeti 4K-ekraanidel. Tehisintellekti kasutamine eraldusvõime tõstmiseks võimaldab kuvada teravaid ja detailseid visuaale kogu mängimise vältel.


Parandatud jõudlus
Tänu kõrgetele ja stabiilsetele kaadrisagedustele, mis toetavad 60Hz ja 120Hz, on mängimine sujuv ja kiire reageerimisega. See suurendab täpsust igas mänguliigutuses, pakkudes eelist kiiretes stseenides ning mugavamat kogemust ka kõrgete detailidega mängudes.


Ray Tracing
Naudi realistlikku mängugraafikat täiustatud ray tracing'u tehnoloogia abil, mis lisab peegeldustele, varjudele ja valgustusele uue taseme. Avasta hämmastavalt detailsed mängumaailmad, kus see funktsioon on rakendatud PS5 Pro jaoks optimeeritud mängudes. Funktsioonide kättesaadavus võib varieeruda sõltuvalt mängust.


Suur salvestusruum
Kiire 2TB SSD võimaldab sul oma lemmikmängud alati kiirelt ja sujuvalt avada. PS5® Pro süsteemi optimeeritud integratsioon tagab ülikiire SSD lugemiskiiruse, pakkudes koheselt ligipääsu installitud mängudele.


Sujuv mänguelamus
PS5® Pro pakub ligipääsu enam kui 8500 PS4® mängule, pakkudes võimalust kasutada Game Boost funktsiooni, mis parandab kaadrisagedust ja sujuvust paljudes PS4® ja PS5® mängudes. Kasutades funktsiooni „Enhanced Image Quality”, saad mõnes mängus nautida kõrgemat eraldusvõimet tänu süsteemi lisatöötlusvõimekusele.


Juhtmevaba ühendus
PS5 Pro toetab juhtmevaba internetiühendust ning kasutab IEEE 802.11be standardit, pakkudes suuremat ribalaiust ühilduvate ruuteritega. See tagab võrgus mängides kiire andmeedastuse, madala latentsuse ja parema ühenduse stabiilsuse.


1440p HDMI väljund
Mängi mänge terava graafikaga, kasutades 1440p eraldusvõimet. Kui mäng töötab kõrgema eraldusvõimega, näiteks 4K, aitab supersampling parandada pildikvaliteeti, pakkudes sujuvamat visuaalset elamust 1440p ekraanil.


120Hz värskendussagedus
Tänu 120Hz värskendussagedusele saad sobivates mängudes nautida äärmiselt sujuvat mängimist kuni 120 kaadrit sekundis, kasutades 4K-ekraani.



Muutuv värskendussagedus (VRR)
Aktiveeri muutuv värskendussagedus PS5® ühilduvates mängudes, et parandada visuaalset kvaliteeti. VRR sünkroonib ekraani värskendussageduse konsooli väljundiga, pakkudes sujuvamat mängimist, teravamat graafikat ja vähendades ekraani rebenemist ning muidu häirivaid visuaalseid tõrkeid.


HDR-tehnoloogia
Naudi elavaid ja rikkalikke värve HDR-võimelises teleris. PS5® mängudes, mis toetavad HDR-tehnoloogiat, koged rohkem detaile, sügavamat kontrasti ja realistlikumaid värvitoone, pakkudes kaasahaaravamat mänguelamust.


Tempest 3D AudioTech
Tempest 3D AudioTech tehnoloogia ümbritseb sind kõigist suundadest tuleva heliga, muutes mängumaailmad elavamaks ja realistlikumaks. Olgu selleks vaikne loodusheli, vaenlaste liikumine või plahvatused, iga heli on selge ja täpne, pakkudes sügavamat helikogemust.


Haptiline tagasiside
DualSense® juhtmevaba kontrolleri haptiline tagasiside annab sulle valitud PS5® mängudes seninägematu sensoorse kogemuse. Iga löök ja põrutus on selgemini tunda, viies mänguelamuse uuele tasemele ja pakkudes veelgi suuremat seotust mängumaailmaga.


Tehnilised andmed

Püsimälu2000 GB
HDMI1x HDMI
Kaadrisagedus120 Hz
Wi-FiWi-Fi 7 (802.11be)
USB-A 3.12x USB 3.1
Type-C2
Kaasas olevate mängupultide arv1
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
10 tk
NB! Toode on saadaval ainult ettetellimisel. Eeldatav lattu saabumise kuupäev: 07.11.2024
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.