Amazon

Amazon Echo Show 5 (3rd Gen), cloud blue

Tootekood:
B09B2R276Z
Hind
68.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Väike suurus, suur funktsioon
Täiustatud Echo Show 5 on 5,5-tolline ekraan, nii et saad silmapilkselt näha uudiseid ja ilmateateid, teha videokõnesid, vaadata ühilduvaid kaameraid, voogesitada muusikat ja saateid ning teha palju muud. Saad seadistada oma häälega äratusi ja taimereid ning luua rutiine, et saaksid ärkamist ja lõõgastumist isikupärastada.

Kõik Sinu lemmikud kõlavad veelgi paremini
Echo Show 5 pakub paremat kõlarite kvaliteeti, tuues Sinuni selgema vokaali ja sügavama bassi elava heli jaoks. Lihtsalt palu Alexal mängida muusikat, taskuhäälingusaateid, audioraamatuid või voogesitada Sinu lemmiksaateid ning naudi dünaamilisemat helikogemust.

Aita oma kodu mugavana hoida
Kiireima Amazon Echo Show 5 abil saad kiiresti hallata teisi nutikodu mooduleid – lülita sisse valgusteid, reguleeri termostaate ja palju muud. Lisaks saad seadistada oma kodus kindlad rutiinid paika – näiteks kui astud tuppa, läheb valgusti tööle ning muusika hakkab mängima.

Viska igal ajal oma kodule pilk peale
Kasuta sisseehitatud kaamerat oma pere, lemmikloomade ja muu vaatamiseks isegi siis, kui oled väljas. Saad vaadata Echo Show 5 ekraanilt ühilduva videouksekella abil ka oma välisust.

Püsi ühenduses pere ja sõpradega
Saad teha käed-vabad videokõnesid pereliikmete, sõpradega ja töökaaslastega, kellel on Echo Show või Alexa rakendus. Kui Sul on teistes tubades veel Echo seadmeid, saad neisse teadaandeid teha.

Näita oma fotosid
Kasuta Amazon Photos rakendust, et muuta oma avaekraan digitaalseks pildiraamiks. Vaata oma fotosid koos muu avakuva sisuga või slaidiseansina pöörlemas. Prime’i liikmed saavad ka piiramatu pilvefotode salvestusruumi.

Loodud privaatsuse kaitsmiseks
Alexa ja Echo Show 5 kaitsevad Su privaatsust mitmekihiliselt. Mikrofoni ja kaamera saab lihtsa nupuvajutusega välja lülitada, integreeritud kattega saab kaamera hõlpsalt ära katta ning Sul on võimalik kustutada oma häälsalvestused.

Lihtne seadistada ja kasutada
1. Ühenda Echo Show 5 vooluvõrku.
2. Ühenda Echo Show 5 internetiga.
3. Lihtsalt küsi Alexalt muusikat, ilmaprognoosi, uudiseid ja kõike muud.

Jätkusuutlik lähenemine
Amazon teeb oma seadmed jätkusuutlikumaks – alates nende loomisest kuni selleni, kuidas kliendid neid kasutavad ja kasutuselt kõrvaldavad.
  • Süsiniku jalajälg. 85 kg CO2e elutsükli süsinikuemissiooni.
  • Materjalid. Kangas, mis on valmistatud 100% tarbimisjärgsest taaskasutatud polüesterlõngast. 100% taaskasutatud alumiinium.
  • Pakend. 100% taaskasutatav.
  • Energia. Madala energiatarbega režiim vähendab energiatarbimist jõudeoleku ajal, välja arvatud teatud olukordades. Amazon investeerib ka taastuvenergiasse, mis on samaväärne selle seadme elektrikasutusega.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
19 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.