Philips

Philips 24" LED HD nutiteler hääljuhtimise ja mängurežiimiga

Tootekood:
24PHS6808/12
  • Diagonaal: 24; 23.622 "
  • Lahutusvõime: 1280 x 720
  • Paneel: IPS
Hind
191.30 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Suurepärane teler. Ära pabista. Philipsi teleri smart platform.

Meie uue nutiteleriga leiate selle kiiresti. Kas teile meeldib seeria? Saate jätkata vaatamist otse avaekraanilt. Kui otsite midagi uut, saate sirvida kategooriaid, nagu märul või draama, ja vaadata parimate voogesitusteenuste soovitusi – kõik ühes kohas.

Hääljuhtimine. Töötab Google Assistant'i ja Alexaga.

On valik häälassistente! Saate telerit juhtida ja paluda Google Assistant'il Google Smart kõlarite kaudu saateid ja filme otsida. Või küsi Alexalt Alexa-toega seadmete kaudu.

Õhuke ja efektne disain.

Otsite telerit, mis sobiks teie tuppa? Peaaegu märkamatu raamiga nutiteler sobib mis tahes sisekujundusega. Õhukesed helehallid jalad tekitavad tunde nagu teie teler hõljuks.

Hea mängimiseks. Iga konsooli sisendi madal viitaeg.

Naudite mängimist? Madala sisendviivitusega seade aktiveerub automaatselt, kui lülitate konsooli sisse, võimaldades sujuvat esitust isegi siis, kui tegevus muutub intensiivseks.

Terav pilt. Elav vaade.

Selle Philipsi LED-teleri mootor optimeerib pildi kvaliteeti, et pakkuda teravaid pilte, rikkalikke värve ja sujuvat liikumist. Alati parim võimalik vaatamiskogemus.

Tulevikku pakitud. Säästev pakendamine ja materjalid.

See teler ei ole lihtsalt investeering suurepärasesse pilti ja helisse - see on ka investeering tulevikku. Meie pakend kasutab FSC-sertifikaadiga taaskasutatud pappkarpi ja meie trükised kasutavad ringlussevõetud paberit. Me toimetame teie teleri komposteeritava kaitsekattega, mida saab uuesti kasutada toidukotina.


Tehnilised andmed

Diagonaal24; 23.622 "
Lahutusvõime1280 x 720
PaneelIPS

Connectivity

HDMI Ühendused3
Wi-FiOlemas

Tootjagarantii

Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.