Philips

Philips 32" Full HD LED-teler 4K Ambilight ja nutiplatvormiga

Tootekood:
32PFS6908/12
  • Diagonaal: 32; 31.496 "
  • Lahutusvõime: 1920 x 1080
  • Paneel: LED
Hind
290.10 €
Kuumakse
8.46 € / kuumakse alates

Sukelduge sellesse, mida armastate. Ambilighti teler.

Ambilighti telerid on ainsad, millel on LED-lambid teleri taga, mis reageerivad teie vaadatavale, viies teid värvilisse valgusesse. See muudab kõike: teie teler tundub suurem ja teid tõmmatakse sügavamale teie lemmiksaatesse, filmidesse ja mängudesse.

Terav pilt. Elav vaade.

Selle Full HD LED Ambilighti teleri mootor optimeerib pildi kvaliteeti, et pakkuda teravaid pilte, rikkalikke värve ja sujuvat liikumist. Alati parim võimalik vaatamiskogemus.

Suurepärane teler. Ära pabista. Philipsi teleri smart platform.

Meie uue nutiteleriga leiate selle kiiresti. Kas teile meeldib seeria? Saate jätkata vaatamist otse avaekraanilt. Kui otsite midagi uut, saate sirvida kategooriaid, nagu märul või draama, ja vaadata parimate voogesitusteenuste soovitusi – kõik ühes kohas.

Hääljuhtimine. Töötab Google Assistanti* ja Alexaga*.

On valik häälassistente! Saate telerit juhtida ja paluda Google Assistant'il Google Smart kõlarite kaudu saateid ja filme otsida. Või küsi Alexalt Alexa-toega seadmete kaudu.

Õhuke ja efektne disain.

Otsite telerit, mis sobiks teie tuppa? Selle Ambilighti teleri peaaegu raamivaba ekraan näeb alati hea välja, samal ajal kui õhukesed, mattmustad jalad jätavad mulje hõljuvast ekraanist. Lisaks saate Ambilighti kasutada ka võimsa valgustusega taustavalgustusena!

Hea mängimiseks. Iga konsooli sisendi madal viitaeg.

Naudite mängimist? Madala sisendviivitusega seade aktiveerub automaatselt, kui lülitate konsooli sisse, võimaldades sujuvat esitust isegi siis, kui tegevus muutub intensiivseks. Ükskõik, mida te ka ei mängiks, muudab Ambilighti mängurežiim põneviku tuntavamaks.

Pakitud tuleviku tarbeks. Säästev pakendamine ja materjalid

See teler ei ole lihtsalt investeering suurepärasesse pilti ja helisse – see on ka investeering tulevikku. Meie pakendis kasutatakse FSC-sertifikaadiga taaskasutatud pappkarpi ja meie trükistes ringlussevõetud paberit. Me koguni toimetame teleri teile komposteeritava kaitsekattega, mida saab uuesti kasutada toidukotina.


Tehnilised andmed

Diagonaal32; 31.496 "
Lahutusvõime1920 x 1080
PaneelLED

Connectivity

HDMI Ühendused3
RJ45 Ühendused1x RJ45
USB Ühendused2x USB A Tüüp
Wi-FiOlemas
BluetoothOlemas

Tootjagarantii

Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
29 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.