Philips

Philips 48" 4K OLED Ambilight AI P5 protsessoriga teler

Tootekood:
48OLED718/12
  • Diagonaal: 48; 47.638 "
  • Lahutusvõime: 3840 x 2160
  • Paneel: LED
Hind
983.10 €
Kuumakse
28.67 € / kuumakse alates

Sukelduge sellesse, mida armastate. Ambilighti teler.

Ambilighti telerid on ainsad, millel on LED-lambid teleri taga, mis reageerivad teie vaadatavale, viies teid värvilisse valgusesse. See muudab kõike: teie teler tundub suurem ja teid tõmmatakse sügavamale teie lemmiksaatesse, filmidesse ja mängudesse.

Vahet ei ole, mida te vaadata soovite – saate alati nautida tõetruud pilti. P5 mootor koos AI-ga.

Philipsi P5 mootor koos AI-ga tagab niivõrd tõetruu pildi, et teil tekib tunne justkui saate sinna sisse astuda. Pidevalt arenev AI algoritm töötleb pilti inimajuga sarnasel viisil. Vahet ei ole, mida te vaatate – saate alati nautida tõetruud detailsust ja kontrasti, rikkalikke värvi ja sujuvat liikumist.

Detailid ja sügavus. OLED Ambilight TV.

Teie 4K (UHD) OLED Ambilighti teleri elutruu pilt näeb alati suurepärane välja, isegi nurga all vaadates. Mustad toonid on alati mustad, mitte hallid, ja te näete iga üksikasja nii varjudes kui ka eredates kohtades. Toetatakse kõiki peamisi HDR-vorminguid – tunnete iga stseeni kogu võimsust.

Tipptasemel disain. Tuleviku jaoks valmis.

Peaaegu raamita ekraan paistab õhukesel satiinkroomitud jalgadel otsekui hõljuvat, mis muudab selle teleri tõeliselt stiilseks. Meie pakendites on kasutatud FSC sertifikaadiga ümbertöödeldud pappi ja meie prinditud materjalides ümbertöödeldud paberit.

Kinolik pilt ja heli. Dolby Vision and Dolby Atmos.

Dolby Visioni ja Dolby Atmose abil on teie filmide, telesaadete ning mängude pilt ja heli imelised. Vaadake režissööri soovitud ekraanipilti ja mitte pettumust valmistavaid stseene, mis on tuvastamiseks liiga tumedad! Kuulake iga sõna selgelt. Kogege heliefekte, nagu kõik toimuks teie ümber.

Philipsi juhtmevaba kodune süsteem koos DTS Play-Fi-ga

Saate suurepärase ja selge teleri heli otse karbist välja võttes. Kui soovite enamat, võimaldab Philipsi juhtmevaba kodusüsteem koos DTS Play-Fi-ga luua mõne sekundiga ühenduse kodus olevate ühilduvate ribakõlaritede ja juhtmevabade kõlaritega. Saate isegi luua kodukino ruumilise helisüsteemi, kasutades telerit keskkõlarina.

Meelelahutus, mida te armastate, väikese abiga Google' ist.

Mida te vaadata tahate? Google TV koondab filmid, saated ja palju muud teie rakendustest ja tellimustest ning korraldab need just teie jaoks. Saate soovitusi selle põhjal, mis teile meeldib, ja saate isegi oma telefonis Google TV rakendust kasutada oma jälgimisloendi kureerimiseks liikvel olles.

Hääljuhtimine. Google Assistant. Töötab Alexaga.

Saate valida häälassistente! Vajutage kaugjuhtimispuldil Google Assistanti nuppu ning saate kasutada oma häält filmide ja telesaadete otsimiseks, soovituste saamiseks, ühilduvate nutikate koduseadmete juhtimiseks ja paljuks muuks. Või paluge Alexal telerit juhtida Alexa toega seadmete abil.

Eepiline mängimine. 120 Hz, üliväike viivitus, G-Sync, VRR, Freesync.

Mängige ilma piiranguteta ja sukelduge OLEDi uskumatusse reaalsusesse! HDMI 2.1, ülikiire 120 Hz loomulik värskendussagedus ja üliväike sisendviivitus võimaldavad järgmise põlvkonna mängumehhanismi parima sujuvuse ja tundlikkusega mängukogemuse ja ülimalt loomuliku liikumisega. Ambilighti mängurežiim toob veelgi suuremat põnevust.


Tehnilised andmed

Diagonaal48; 47.638 "
Lahutusvõime3840 x 2160
PaneelLED

Connectivity

HDMI Ühendused4
RJ45 Ühendused1x RJ45
USB Ühendused3x USB A Tüüp
Wi-FiOlemas
BluetoothOlemas
VESA300 x 300

Tootjagarantii

Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
7 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.