Philips

Philips 55" 4K OLED Ambilight televiisor AI P5 protsessoriga

Tootekood:
55OLED818/12
  • Diagonaal: 55 "
  • Lahutusvõime: 4K
  • Paneel: LED
Hind
2 339.20 €
Kuumakse
68.23 € / kuumakse alates

Rohkem kaasahaarav kui kunagi varem. Ambilight TV.

Järgmise põlvkonna Ambilightiga haaravad ekraani taga olevad LED-id teid värvilisse valgusesse, mis on üksikasjalikum, paremini määratletud ja tegevusega rohkem sünkroonis kui kunagi varem! Lisaks saate tühja ekraani elavdada Aurora kureeritud piltide ja videote koguga, mis näevad Ambilightiga suurepärased välja.

Vahet ei ole, mida te vaadata soovite – saate alati nautida tõetruud pilti. P5 mootor koos AI-ga.

Philipsi P5 mootor koos AI-ga tagab niivõrd tõetruu pildi, et teil tekib tunne justkui saate sinna sisse astuda. Pidevalt arenev AI algoritm töötleb pilti inimajuga sarnasel viisil. Vahet ei ole, mida te vaatate – saate alati nautida tõetruud detailsust ja kontrasti, rikkalikke värvi ja sujuvat liikumist.

Ere OLED-ekraan. Näete kõiki üksikasju isegi hästi valgustatud ruumis.

Teie 4K (UHD) OLED Ambilighti teleri ere paneel ja elutruu pilt tähendavad seda, et näete musti toone sügava musta, mitte hallina ning väikseimadki detailid kerkivad nii varjudest kui ka eredatest piirkondadest esile. Pilt on uskumatult hea isegi nurga all vaadates ja te ei pea tulesid kustutama! Toetatakse kõiki peamisi HDR-vorminguid.

Tipptasemel disain. Tuleviku jaoks valmis.

Satiinkroomitud pööratav alus muudab paigaldamise imelihtsaks ning tume metallraam ja raamita disain tagavad tõeliselt stiilse välimuse. Kaugjuhtimispult on kasutamise hõlbustamiseks tagantvalgustusega. Meie telerite pakendites on kasutatud FSC sertifikaadiga ümbertöödeldud pappi ja meie prinditud materjalides ümbertöödeldud paberit.

Tooge IMAX koju. IMAX Enhanced sertifikaadiga.

Tere tulemast Hollywoodi! Teie Philipsi OLED-teler võimaldab kogeda algselt IMAX-i kinodes näidatud filmide täielikku mõju. Sukelduge enneolematutesse proportsioonidesse. Nähke igas stseenis rohkem. Koos Ambilightiga veedate meeldejääva filmiõhtu.

Kinolik pilt ja heli. Dolby Vision and Dolby Atmos.

Dolby Visioni ja Dolby Atmose abil on teie filmide, telesaadete ning mängude pilt ja heli imelised. Vaadake režissööri soovitud ekraanipilti ja mitte pettumust valmistavaid stseene, mis on tuvastamiseks liiga tumedad! Kuulake iga sõna selgelt. Kogege heliefekte, nagu kõik toimuks teie ümber.

Philipsi juhtmevaba kodune süsteem koos DTS Play-Fi-ga

DTS Play-Fi-ga Philipsi juhtmevaba kodusüsteem võimaldab teil kodus sekunditega ühendada ühilduvaid ribakõlareid ja juhtmeta kõlareid. Vaadake köögis filme. Mängige muusikat kõikjal. Võite luua isegi kodukino ruumilise heli süsteemi, kasutades oma Ambilighti telerit keskkõlarina.

Eepiline mängimine. 120 Hz, üliväike viivitus, G-Sync, VRR, Freesync.

Mängige ilma piiranguteta ja sukelduge OLED-i uskumatusse reaalsusesse! HDMI 2.1, ülikiire 120 Hz loomulik värskendussagedus, üliväike sisendviivitus ja suurepärane graafika võimaldavad järgmise põlvkonna mängumehhanismi parima sujuvuse ja tundlikkusega ning ülimalt loomuliku liikumisega mängukogemuse. Ambilighti mängurežiim toob veelgi suuremat põnevust.

Hääljuhtimine. Google Assistant. Töötab Alexaga.

Saate valida häälassistente! Vajutage kaugjuhtimispuldil Google Assistanti nuppu ning saate kasutada oma häält filmide ja telesaadete otsimiseks, soovituste saamiseks, ühilduvate nutikate koduseadmete juhtimiseks ja paljuks muuks. Või paluge Alexal telerit juhtida Alexa toega seadmete abil.


Tehnilised andmed

Diagonaal55 "
Lahutusvõime4K
PaneelLED

Connectivity

HDMI Ühendused4
RJ45 Ühendused1x RJ45
USB Ühendused3x USB A Tüüp
BluetoothOlemas
VESA300 x 300

Tootjagarantii

Tootjagarantii2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.