Philips

Philips 50-tolline 4K LED Ambilight teler HDR ja Dolby Visioniga

Tootekood:
50PUS8118/12
  • Diagonaal: 50; 49.606 "
  • Lahutusvõime: 3840 x 2160
  • Paneel: LED
Hind
416.10 €
Kuumakse
12.14 € / kuumakse alates

Sukelduge sellesse, mida armastate. Ambilighti teler.

Ambilighti telerid on ainsad, millel on LED-lambid teleri taga, mis reageerivad teie vaadatavale, viies teid värvilisse valgusesse. See muudab kõike: teie teler tundub suurem ja teid tõmmatakse sügavamale teie lemmiksaatesse, filmidesse ja mängudesse.

Üliterav pilt. Elamusi pakkuv vaatamiskogemus.

Ükskõik, mida vaatate, annab see 4K LED Ambilight-teler ereda ja üliterava pildi, millel on erksad värvid. Teler ühildub kõigi suuremate HDR-vormingutega, nii et saate HDR-sisu voogedastuse ajal näha üksikasju ka pimedates ja heledates piirkondades.

Kinolik pilt ja heli. Dolby Vision and Dolby Atmos.

Dolby Visioni ja Dolby Atmose abil on teie filmide, telesaadete ning mängude pilt ja heli imelised. Vaadake režissööri soovitud ekraanipilti ja mitte pettumust valmistavaid stseene, mis on tuvastamiseks liiga tumedad! Kuulake iga sõna selgelt. Kogege heliefekte, nagu kõik toimuks teie ümber.

Suurepärane teler. Ära pabista. Philipsi teleri smart platform.

Meie uue nutiteleriga leiate selle kiiresti. Kas teile meeldib seeria? Saate jätkata vaatamist otse avaekraanilt. Kui otsite midagi uut, saate sirvida kategooriaid, nagu märul või draama, ja vaadata parimate voogesitusteenuste soovitusi – kõik ühes kohas.

Sisseehitatud Alexa töötab Google Assistantiga*

Saadaval on valik häälassistente! Alexa seadmetega saate rääkida Philipsi teleri kaudu, et esitada muusikat, kuulata uudiseid, vaadata ilmateadet, juhtida nutikaid koduseadmeid ja palju muud. Alexa kasutamine meie 8100-seeriaga on lihtne ja käed-vabad – lihtsalt küsige ja Alexa vastab kohe. Kui vaatate samal ajal telerit, väheneb selle helitugevus, nii et teleri sisseehitatud mikrofon saaks teie häält selgelt tuvastada. Või saate juhtida oma telerit Google’i nutikõlarite kaudu.

Õhuke teler. Tuleviku jaoks valmis.

Selle Ambilightiga teleri peaaegu raam-vaba ekraan on igas sisus ning õhuke, tumehall alus on täiuslik kõrgus Soundbari mahutamiseks. Meie pakend kasutab FSC-sertifikaadiga taaskasutatud pappkarpi ja meie trükised kasutavad ringlussevõetud paberit.

Mängimiseks suurepärane. VRR ja madal mahajäämus igal konsoolil.

HDMI 2.1 võimaldab kiire mängu ja sujuva graafika abil oma konsoolist parimat saada. VRR on toetatud ja madala sisendviivituse seade aktiveerub automaatselt, kui konsooli sisse lülitate. Ambilighti mängurežiim muudab põnevuse suuremaks.


Tehnilised andmed

Diagonaal50; 49.606 "
Lahutusvõime3840 x 2160
PaneelLED

Connectivity

HDMI Ühendused3
RJ45 Ühendused1x RJ45
USB Ühendused2x USB A Tüüp
Wi-FiOlemas
BluetoothOlemas
VESA200 x 300

Tootjagarantii

Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
30 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.