Headlamp Nitecore NU10, 160lm, USB

Nitecore
Tootekood: NU10
Hind
22.85 €

Nitecore NU10 pealamp

Nitecore NU10 laia nurga pealamp on ideaalne töötamiseks nõudlikes tingimustes või näiteks mägimatkadel. Kerge ja mugav - see on ka äärmiselt kasutajasõbralik. See võib töötada kuni 150 tundi ühe laadimisega. Selle heledus on kuni 160lm ja see võib ka punaselt kuma. See on IP66 veekindel ja äärmiselt vastupidav.

 

Usaldusväärne valgusallikas

Toode on varustatud 5 kõrge efektiivsusega LEDiga, et tagada stabiilne ja ühtlane valgustus. Selle heledus on kuni 160lm ja ulatus kuni 35m. Taskulamp on laia nurga all - selle valguse jaotuse nurk ulatub 170°-ni, nii et näete kergesti peaaegu kõike enda ees. Samuti on olemas 3 heledustaset ja 2 erilist valgusrežiimi.

 

Loobitud teie mugavuseks

Naudi kasutamise mugavust. NU10 on äärmiselt kerge, kaaludes vaid 65g. Rihm on valmistatud nahasõbralikest materjalidest ja on väga mugav. Seadmel on 2 sisseehitatud nuppu lihtsaks kasutamiseks. Samuti saate taskulampi kallutada kuni 60° veelgi suurema kohandamise jaoks. Seadet saab ka lukustada, et vältida selle juhuslikku käivitamist.

 

Kindel konstruktsioon

Taskulambi korpus on valmistatud vastupidavast polükarbonaadist. See muudab seadme äärmiselt kindlaks ja kahjustustele vastupidavaks. Isegi kukkumine kuni 1,5m kõrguselt ei ohusta seda! NU10 on samuti IP66 veekindel. Seega saate taskulampi kasutada isegi rasketes tingimustes - näiteks vihma ajal.

 

Integreeritud laaditav aku

Taskulamp on varustatud 3.33Wh laaditava liitiumioonakuga, mille eluiga on kuni 500 laadimistsüklit. Seadme tööaeg on kuni 150 tundi. NU10 laadimiseks ühendage see lihtsalt toiteallikaga, kasutades mikro-USB porti, millel on spetsiaalne kummist kate, et kaitsta seda tolmu ja vee eest. Aku staatust näitab sisseehitatud valgusindikaator. Lisaks saab taskulamp laadimise ajal normaalselt töötada.

 

Spetsifikatsioon

 

BrändNitecore
mudelNU10
HeledusKuni 160lm
UlatusKuni 35m
TööaegKuni 150h
Aku maht900mAh (3.33Wh)
Kaal65g
VeekindelIP66
KukkumiskindlusKuni 1.5m

 

 

Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.