Latarka czołowa Nitecore NU33, 700lm

Nitecore
Tootekood: NU33
Hind
43.20 €

Nitecore NU33 pealamp, 700lm

Tagage piisav valgustus olukordades nagu öömatkad, telkimine või mägimatkad. Nitecore NU33 taskulamp eristub oma 700 lm heledusega ja kahe valguse tüübiga (valge ja punane). Veelgi enam, sellel on 2000 mAh laaditav aku, mis tagab pika tööaja. See pakub reguleeritavat heledust ning mitmete režiimide valikuga saate selle töö vastavalt oma vajadustele kohandada. Lisaks on see IP66 veekindel ja talub kukkumisi kuni 1m.

3 valgusallikat

Taskulamp on varustatud peamise valge valgusega, mis pakub reguleeritavat heledust 3 tasemel: Keskmine, Kõrge ja Turbo, ning 2 töörežiimiga: SOS ja Beacon, mis lihtsustavad teie leidmist pimedas. Lisaks on Nitecore NU33-l 2 tüüpi abivalgust: punane ja valge. Esimene on kasulik loodusvaatluseks või fotode tegemiseks. Veelgi enam, see võimaldab kasutada järgmisi režiime: pidev valgus või sulgur. Valge abivalgus pakub seevastu reguleeritavat heledust - Madal (50 lm) ja Ülimadal (6 lm). Sellel on kõrge värvi taasesituse indeks CRI ≥90 ja see sobib hästi lugemiseks.

Pikk tööaeg

Kas olete mures, et taskulamp tühjeneb äkki? Ärge muretsege! Sellel on indikaatorid, mis teavitavad teid aku tasemest. Nii teate, millal see tuleb laadida. Sellel on liitium-ioonaku, mille mahtuvus on 2000 mAh, mis võimaldab töötada kuni 147 h (kui kasutate madalaimat heledustaset). Seadmestiku energia taastamiseks kasutage kaasasolevat USB-C kaablit. Umbes 1,5 tunni pärast on taskulamp valmis edasiseks kasutamiseks.

Kerge ja vastupidav

Nitecore taskulamp eristub oma kerge ja ergonoomilise disaini poolest, mis tagab mugavuse. Saate ka rihma kohandada vastavalt oma vajadustele. See on varustatud ka peeglitega, et tagada suurem kasutusohutus. Veelgi enam, alumiiniumist ja PC-st valmistamine tagab vastupidavuse - taskulamp on IP66 veekindel ja talub kukkumisi kuni 1m.

Mõeldud disain

Nitecore NU33 paistab silma hoolikalt läbimõeldud disainiga, mis genereerib silmadele meeldivat valgust. See pakub valgustusega kuni 700 lm ja maksimaalse ulatusega 135 m, ning selle jaotuse nurk on 100°. Teisest küljest vastutavad 2 nuppu mugava ja lihtsa kasutamise eest. Nende abil saate sisse/välja lülitada NU33 toite, reguleerida heledust ja vahetada režiime. Lisaks on tootel lukustusrežiim, nii et saate taskulampi ohutult hoida ja vältida juhuslikku aktiveerimist.

Kaasas

taskulampUSB-C kaabelkasutusjuhend
TootjaNitecore
mudelNU33
Heleduskuni 700 lm
Tööaegkuni 147 h
Ulatuskuni 135 m
Kiire värvvalge, punane
Erilised režiimidSOS, Beacon
Aku tüüpliitium-ioon
Aku mahtuvus2000 mAh
Värvi taasesituse indeksCRI 90
Valguse jaotuse nurk100°
MaterjalPC, alumiinium
VeekindlusIP66
Kukkumiskindluskuni 1m
LaadimisportUSB-C
Laadimisaegumbes 1,5 h
Kaal95.5 g
Mõõtmed62.3 x 46 x 35.6 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.