Headlamp Superfire HL05-E, 120lm, USB

Superfire
Tootekood: HL05-E
Hind
8.90 €

Superfire HL05-E pealamp

Superfire HL05-E pealamp eristub 120 lm valgustusvõimsusest. See pakub 5 valgusrežiimi ja nutikat tuvastusfunktsiooni ning maksimaalne tööaeg on 5 tundi. Saate seda laadida USB-kaabli abil, ja valguse värv teavitab teid laadimise olekust. Samuti on tähelepanuväärne selle väike ja veekindel (IP44) disain, mis tagab mugavuse kasutamisel.

Kohandatud teie vajadustele

Seadme töökorraldust on lihtne kohandada vastavalt teie vajadustele. Taskulamp pakub kuni 5 erinevat valgusrežiimi - tugev valgus, keskmine valgus, nõrk valgus, Strobe ja SOS. Režiimi vahetamine on lihtne, kasutades korpuse ülaosas asuvat spetsiaalset nuppu. Veelgi enam, sellel on nutikas tuvastusfunktsioon - lihtsalt lehvitage oma kätt taskulambi ulatuses, et seda aktiveerida!

Mugav laadimine

Kasutage Superfire taskulampi kuni 5 tundi. Kui on vaja, saate seda mugavalt laadida komplektis oleva USB-kaabli abil. Laadimise olekust teavitab teid valguse värv - punane tähendab laadimist, samas kui sinine süttib, on seade taas kasutamiseks valmis. Laadimine ise võtab aega umbes 2 tundi.

Mitmekesised kasutusvõimalused

HL05-E pealamp sobib suurepäraselt paljude olukordade jaoks. Muuhulgas kasutate seda õhtuste jooksutreeningute, mägimatkade või pimedas jalgrattasõidu ajal. Samuti saate seda kasutada auto parandamisel või väikeste hooldustööde tegemisel. Teie võimalused on peaaegu lõputud!

Kasutajat silmas pidades loodud

Taskulambi kompaktne suurus, kerge kaal ja reguleeritav peapael pakuvad kasutamisel ületamatut mugavust. See on veekindel (IP44) ja tolmukindel, seega saate seda kasutada isegi vihmaga muretult. Samuti saate reguleerida valguse nurka.

Komplektis

pealampkätkUSB laadimiskaabel
TootjaSuperfire
mudelHL05-E
Võimsus2W
Valgustugevuse tase120 LM
Aku maht800 mAh (14500)
Laadimisaegumbes 2 tundi
Tööaegumbes 5 tundi
Mõõtmed65 x 32 x 39 mm
Kaal50 g
VeekindlusIP44
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
183 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.