Headlamp Superfire HL23, 220lm, USB-C

Superfire
Tootekood: HL23
Hind
8.35 €

Superfire HL23 pealamp

Kas sulle meeldib õhtuti jalgrattaga sõita? Või kalastad tihti pimedas? Varusta end vastupidava Superfire HL23 pealambiga, mis tagab stabiilse valgusallika ja kõrge mugavuse. See pakub kuni 9 valgustusrežiimi, omab liikumisandurit ja reguleeritavat disaini. See töötab 180 minutit ja on mugav energiat uuendada, pluss see on IP44 veekindel. See ei karda ka kukkumist 1 m kõrguselt.

See valgustab teed tõhusalt

Superfire HL23 pealamp on varustatud kvaliteetse LED-iga, tänu millele pakub see ühtlast, stabiilset valgustust heledusega 220 lm ja ulatusega 120 m. Sellel on ka täiendav lamp, mis suurendab toote kasutusvõimalusi. Seega osutub HL23 kasulikuks auto remondi, õhtuse sörkjooksu või telgi all.

9 töörežiimi

Taskulamp pakub kuni 9 töörežiimi, nii et saad seda kasutada paljudes erinevates olukordades. Sinu käsutuses on tugev, keskmine ja madal režiim, samuti stroborežiim, mille korral särav valgus vilgub kõrge sagedusega. Sa saad kasutada ka abirežiimi ja abirežiimi+peamine, punast ja punast stroborežiimi, samuti SOS-i, mis võimaldab sul hädaolukorras abi kutsuda.

Kohandatud kasutaja vajadustele

Tänu reguleeritavale disainile vastab taskulamp sinu individuaalsetele vajadustele. Sa saad reguleerida selle asendit 45° ulatuses, et suunata valguskiir täpselt sinna, kuhu vajad. Eeliseks on ka liikumisandur, mis võimaldab sul taskulampi aktiveerida lihtsa käe žestiga.

Kindel töötlus

Superfire HL23 pealamp on valmistatud kvaliteetsest ABS-plastikust ja ei karda karmide ilmastikutingimuste tõttu. See on IP44 veekindel, seega saad seda kasutada vihma või lume korral muretult. Sellel on ka eelis, et see on kukkumiskindel 1 m kõrguselt. Vastupidav konstruktsioon käib käsikäes ergonoomikaga - taskulamp kaalub 53 g ja reguleeritav peapael võimaldab sul toote kasutajale sobivaks kohandada.

Tõhus toiteallikas

Seade töötab 14500 tüüpi liitium-ioonakuga, mille mahtuvus on 800 mAh. See võimaldab sul nautida 3-tunnist taskulambi tööaega ja seejärel mugavalt uuendada selle energiat kaasasoleva USB-C kaabliga. Unusta pidev uute akude ostmine!

Komplektis

Superfire HL23 pealamp x1Peapael x1Laadimiskaabel x1Kasutusjuhend x1
Tootja Superfire
mudel HL23
Heledus 220 lm
Ulatus 120 m
Diodi tüüpLED
Tööaeg 3 h
Laadimisaeg1,5 h
Toiteallikas Laetav liitium-ioonaku tüüp 14500
Aku mahtuvus 800 mAh
Võimsus2 W (max)
Veekindel IP44
Kukkumiskindel 1 m
Mõõtmed 62 x 40 x 38 mm
Kaal 53 g
Valgustusrežiimid Tugev, Keskmine, Madal, Strobe, SOS, Abirežiim, Abirežiim+Peamine, Punane, Punane Strobe
Täiendavad omadusedLiikumisandur
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
124 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.