Headlamp Superfire HL75-S, 350lm, USB

Superfire
Tootekood: HL75-S
Hind
11.90 €

Superfire HL75-S Pealamp, 350lm, USB

Superfire HL75-S Pealamp, 350lm, USB, on suurepärane tööriist kõigile, kes vajavad usaldusväärset valgusallikat igas olukorras. See kompaktne ja mitmekülgne Superfire pealamp mitte ainult ei paku suurepärast valgustust, vaid ka erakordset mugavust.

Võimas 350lm Heledus

Superfire HL75-S taskulamp pakub erakordselt eredat valgust 350 luumeniga, mis valgustab ideaalselt isegi kõige tumedamad nurgad. Olgu see siis telgis, raskes maastikus või hädaolukorras, see taskulamp vastab nõudmistele erinevates olukordades.

Pikk 7-tunnine Kasutusaeg

Superfire HL75-S taskulamp on mitte ainult praktiline, vaid ka efektiivne. Muljetavaldava 7-tunnise kasutusajaga ühe laadimisega võite olla kindel, et te ei jää kriitilistel hetkedel pimedusse. See on ideaalne lahendus öömatkajatele ja pikkadele ekspeditsioonidele.

Kiire USB Type-C Laadimine 3.5h

USB Type-C laadimisport võimaldab teil laadida HL75-S taskulambi 3,5 tunni jooksul. See tähendab, et saate kiiremini tagasi tegevusse, ilma et peaksite ootama pika laadimisprotsessi.

IP44 Veekindel

See taskulamp on valmis igasuguseks ilmaks. IP44 tasemega pritsme- ja niiskuskindel, saate seda usaldusväärselt kasutada isegi vihmaste päevade ajal, muretsemata selle funktsionaalsuse pärast.

Mitmed Töömoodid

Superfire HL75-S taskulamp sisaldab seitset erinevat töörežiimi, sealhulgas tugevat valgust, mõõdukat valgust, nõrka valgust, strobovalgust, SOS-valgust, punast valgust ja punast strobovalgust. See tähendab, et saate valgustust kohandada vastavalt oma vajadustele ja olukorrale, muutes selle ideaalseks tööriistaks nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka äärmuslikes tingimustes.

Pakendi Sisu:

Pealamp x 1 USB-C Kaabel x 1 Kasutusjuhend x 1
BrändSuperfire
MudelHL75-S
Heledus350lm
MaterjalABS
Mõõtmed62 x 38 x 36mm
Kaal70g
Kasutusaeg7h
Laadimisaeg3.5h
Kaugus120m
VeekindelIP44
LaadimisportUSB Type-C
TöömoodidTugev valgus, mõõdukas valgus, nõrk valgus, strobovalgus, SOS-valgus, punane valgus, punane strobovalgus.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
159 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.