Headlamp Superfire HL75-X, 220lm, USB

Superfire
Tootekood: HL75-X
Hind
9.10 €

Superfire HL75-X pealamp

Kerge ja mugav, Superfire HL75-X pealamp pakub tõhusat valgustust ja suurt mugavust õhtuseks jooksmiseks, tööks töötubades või kalastamiseks. See genereerib ühtlast valgust, mille heledus on 220 lm ja ulatus 120 m, lisaks pakub see 7 töörežiimi ja on varustatud liikumisanduriga. Samuti on selle eelisteks lampi asendi reguleerimise võimalus ning see on IP44 veekindel.

Stabiilne valgustus

Sõltumata sellest, mida teete või kus viibite - Superfire HL75-X pealamp tagab teile stabiilse, ühtlase valgustuse heledusega 220 lm. Saate seda kasutada õhtusel jalgrattasõidul või telgis, ja seade pakub teile intensiivset valgust kuni 120 m ulatuses.

Reguleeritav disain

Superfire HL75-X pealamp on äärmiselt kerge ja mugav. Toote kaal on vaid 55 g, lisaks on sellel reguleeritav peapael - nii et saate seda hõlpsasti kohandada oma individuaalsete vajadustega. See pole veel kõik! Saate muuta lambi asendit vahemikus 45°, et suunata valguskiir täpselt sinna, kuhu soovite.

7 töörežiimi

Taskulamp pakub kuni 7 töörežiimi, nii et saate seda kasutada paljudes erinevates olukordades. Teie käsutuses on Madal, Keskmine ja Tugev režiim, samuti Strobe, mille käigus särav valgus vilgub kõrge sagedusega. Saate valida ka Punase Valguse, Punase Strobe Valguse ja SOS režiimi, mis võimaldab teil hädaolukorras abi kutsuda.

Võimas toide ja liikumisandur

Seade on varustatud pika kestvusega akuga, mis tagab kuni 3 h tööaega ühe laadimisega. Mugav toiteuuendamine on samuti pluss, ja spetsiaalsed valgusindikaatorid teavitavad teid laadimise staatuse kohta. See pole HL75-X taskulambi eeliste lõpp - tootel on liikumisandur, tänu millele aktiveerite seadme lihtsalt käe liigutusega.

Komplektis

Superfire HL75-X pealamp x1Peapael x1Laadimiskaabel x1Kasutusjuhend x1
TootjaSuperfire
mudelHL75-X
Heledus220 lm
Ulatus120 m
Tööaeg3 h
Laadimisaeg1,5 h
ToideLaetav liitium-ioonaku tüüp 14500
Aku maht800 mAh
Võimsus2 W (max)
VeekindelIP44
Langemiskindlus1 m
Mõõtmed62 x 38 x 36 mm
Kaal55 g
ValgustusrežiimidMadal, Keskmine, Tugev, Strobe, SOS, Punane Valgus, Punane Strobe Valgus
LisafunktsioonidLiikumisandur
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
175 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.