Headlight Superfire HL31, Type-C

Superfire
Tootekood: HL31

Superfire HL31 pealamp

Superfire HL31 pealamp tagab optimaalse valgustuse 2200 ml heledusega ja 330 m ulatusega. See on varustatud 8000 mAh koguvõimsusega akudega, mis võimaldavad kuni 9 tundi pidevat tööaega. See pakub 4 valgustusrežiimi ning võimaldab reguleerida valguse väljundit ja lambi asendit. Samuti on see veekindel (IP44) ja väga vastupidav.

Usaldusväärne valgusallikas

Superfire HL31 pealamp pakub stabiilset ja ühtlast valgustust 2200 lm heledusega. Selle maksimaalne valgusulatus on 330 meetrit, nii et see valgustab teie teed suurepäraselt. Kasutate lampi näiteks matkamisel või pimedas jooksutreeningutel, samuti auto parandamisel.

Valige 4 valgustusrežiimi vahel

Nüüd saate lampi jõudlust kohandada peaaegu iga olukorra jaoks. Lamp pakub kuni 4 valgustusrežiimi. Saadaval on madal, keskmine, tugev ja vilkuv režiim. Režiimi muutmiseks hoidke lihtsalt spetsiaalset nuppu all umbes 2 sekundit. Samuti saate vabalt reguleerida lambi nurka ja valguse väljundit.

Kestlik disain

Kas muretsete, et lamp saab tugeva vihmaga kahjustada? Ärge muretsege! HL31 on IP44 veekindel, nii et saate seda kasutada praktiliselt igasugustes tingimustes probleemideta. Lambi valmistamiseks kasutati kvaliteetseid materjale, mis iseloomustavad erakordne vastupidavus ja kulumiskindlus. Hoolikalt läbi mõeldud disain tagab, et seade ei libise pealt maha.

Pikk tööaeg

Te ei pea muretsema, et lamp tühjeneb mõne hetkega. Seade suudab töötada kuni 9 tundi. Saate seda hõlpsasti laadida pakendis oleva USB-C kaabli abil. Ainult 6,5 tunni pärast on lamp taas kasutamiseks valmis. Spetsiaalsed valgusindikaatorid teavitavad teid aku laetuse tasemest.

Komplektis

HL31 pealampUSB-C laadimiskaabelkasutusjuhend
TootjaSuperfire
mudelHL31
VeekindelIP44
MaterjalABS + alumiiniumisulami
MõõtmedØ 45 mm x 69 mm
Võimsus36 W (max)
Valgustusulatus330 m
Heledustase2200 lm
Tööaegkuni 9 tundi
Laadimisaegkuni 6,5 tundi
LaadimisliidesType C
Aku mahtuvus4000 mAh x2 (AB16-2)
Valguse värvValge
ValgustusrežiimidMadal, Keskmine, Tugev, Vilkuv
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.