Headlight Superfire HL55, 150lm, USB-C

Superfire
Tootekood: HL55
Hind
6.10 €

Superfire HL55 taskulamp

Praktiline pealamp Superfire'ilt on kasulik paljudes erinevates olukordades. Ideaalne mägimatkadel, telkimisel või õhtustel jalutuskäikudel koeraga. Sellel on neli töörežiimi ja pikk valgusulatus. Samuti on see veekindel, seega saate seda kasutada keerulistes ilmastikuoludes. Varustatud reguleerimisfunktsiooniga, mis võimaldab teil valguse nurka oma vajadustele vastavaks kohandada.

 

Kohandage seda oma vajadustele

Taskulamp on varustatud nelja režiimiga: kõrge heledus, madal heledus, stroboskoop ja SOS, nii et saate neid valida vastavalt oma vajadustele. Lisaks on taskulambi käepide praktilise reguleerimisega 0° kuni 90° nii, et saate otsustada, millisel nurgal valgus langema peaks. HL55 rihm on samuti reguleeritav, nii et saate selle endale täiuslikult kohandada maksimaalse mugavuse tagamiseks.

 

Veekindel

Pealamp on varustatud IP43 veekaitsega, seega saate seda kasutada vihmaga ilma kahjustuste kartmata. Materjalid, millest see on valmistatud, on vastupidavad ja vastupidavad erinevatele ilmastikuoludele.

Pikk valgustusulatus

Taskulambi ulatus on kuni 270 meetrit, seega võib see olla teie usaldusväärne abiline erinevatel öistel ekspeditsioonidel. Samuti saate seda kasutada jalgrattasõidul, telkimisel või auto remondil.

 

Komplektis

taskulampUSB kaabel
BrändSuperfire
mudel HL55
Värvmust
Mõõtmed67 x 79 x 60 mm
Kaal118g
Võimsus3W
Pinge3.7V
VeekindlusIP43
Toide18650 aku
Töötamisaegumbes 2.5h
Laadimisaegumbes 2h
Laadimise portUSB-C
Režiimid kõrge heledus, madal heledus, stroboskoop, SOS
Aku maht800 mAh
MaterjalABS
Langemisvastupidavuskuni 1 m
Kiire ulatus270 m

 

 

Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
207 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.