Headlight Superfire HL60, 2300lm, USB-C

Superfire
Tootekood: HL60
Hind
37.30 €

Superfire HL60 pealamp

Superfire HL60 pealamp on varustatud suure peegliga, mille läbimõõt on lausa 76 mm, mis tagab valgustuse taseme 2300 lm ja ulatuse kuni 330 m. Laetav aku garanteerib kuni 9 tunni tööaja ning vajadusel saab seda hõlpsasti laadida USB-C kaabli (kaasas) abil. Teil on valida 4 valgustusrežiimi ja reguleeritava nurga vahel. Taskulamp on äärmiselt mugav ning IP44 kaitseklass tähendab, et saate seda kasutada peaaegu igasugustes tingimustes.

Valige 4 valgustusrežiimi hulgast

Kohandage valgustus peaaegu igasuguste olukordade jaoks. HL60 võimaldab teil valida 4 saadaval oleva valgustusrežiimi - Kõrge, Keskmine, Madal ja Strobe. Samuti saate hõlpsasti reguleerida valgustuse nurka vahemikus 0-90°.

Optimaalne valgustus erinevates tingimustes

Peegel, mille läbimõõt on lausa 76 mm, garanteerib suurepärase valgustuse 2300 lm heledusega, nii et saate hõlpsasti valgustada isegi suurt ala. Veelgi enam, seade suudab valgustada kuni 330 meetri kaugusele. Kõik see teeb HL60 taskulambi ideaalseks erinevateks kasutusstsenaariumiteks. Kasutage seda edukalt kalastamisel või koobaste uurimisel ning see valgustab ka teie teed öisel matkamisel. Teie võimalused on peaaegu piiritud.

Kuni 9 tunni tööaeg

Nüüd saate taskulampi kasutada nii kaua, kui soovite. Seade pakub kuni 9 tunni tööaega. Kas muretsete, et aku tühjeneb ootamatul hetkel? Ärge muretsege! Taskulamp on varustatud spetsiaalse valgusindikaatoriga, mis hoiab teid kursis aku laadimise seisundiga - nii et võite olla kindel, et miski ei üllata teid! Saate seda hõlpsasti laadida kaasasoleva USB-C kaabliga.

Kasutaja mugavus silmas pidades

Superfire HL60 taskulamp on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, millel on erakordne vastupidavus. See on ka IP44 veekindel, nii et vihmapiisad või juhuslikud pritsmed ei hirmuta seda. Seade pakub ka erakordset mugavust isegi pikaajalise kasutamise korral.

Komplektis

HL60 pealampUSB-C laadimiskaabelkasutusjuhend
TootjaSuperfire
mudelHL60
Maksimaalne võimsus36 W
ToiteallikasDC 3.7V
Heledustase2300 lm
Ulatus330 m
MaterjalABS + alumiiniumisulami
Tööaegkuni 9 tundi
Laadimisaegumbes 6.5 tundi
LaadimisliidesType C
Aku maht4000mAh x2 (21700)
VeekindelIP44
Mõõtmed76 x 43 x 102 mm
Kaal240 g
ValgustusrežiimidKõrge, Keskmine, Madal, Strobe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
26 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.