Headlight Superfire HL71, 500lm, USB

Superfire
Tootekood: HL71
Hind
13.50 €

Superfire HL71 pealamp

Tagage oma ohutus ja mugavus pimedas. Superfire HL71 pealamp pakub stabiilset valgustust heledus 500 lm. See võimaldab valida 5 režiimi ja reguleerida valguse asendit. Taskulamp sobib suurepäraselt paljude olukordade jaoks, nagu väiksed remonditööd, öised matkad või jalgrattasõidud.

Usaldusväärne valgusallikas

Superfire HL71 pealamp on varustatud uusima LED-tehnoloogiaga, mis tagab stabiilse ja ühtlase valgustuse. Selle heledustase on 500 lm, nii et võite olla kindel, et märkate kõike, mis teie teele satub. Samuti on võimalik lampi kallutada vahemikus 0-90°.

Teie vajadustele kohandatud

Taskulamp töötab hästi paljudes erinevates olukordades. Valgustuse väljundit reguleerides saate valgustada nii lähedal kui kaugel asuvaid objekte. Samuti on teie käsutuses 5 režiimi, et saaksite hõlpsasti kohandada selle töö vastavalt oma vajadustele. Saate mugavalt valida Madal, Keskmine, Tugev, samuti Strobe ja SOS režiimid.

Kavandatud erinevate kasutajate jaoks

HL71 on erakordselt mugav ja ei põhjusta ebamugavust isegi tundide kaupa kasutamisel. Samuti ei pea muretsema, et taskulamp ei sobi teie pähe - reguleeritav peapael võimaldab selle suurust kohandada igale kasutajale. Selle tööaeg ulatub 4,5 tunnini ja saate seda vajadusel hõlpsasti laadida USB-kaabli (kaasas) abil. Laadimine kestab umbes 4 tundi ja laadimisolekust teavitab teid valgusindikaator.

Kaasas

HL71 taskulampUSB-kaabelpeapael
TootjaSuperfire
mudelHL71
Võimsus15 W
Heledustase500 lm
Aku maht1400 mAh x2 (AB10 x2)
Laadimisaegumbes 4 tundi
Tööaegumbes 4,5 tundi
MõõtmedØ 40 x 55 mm
ValgustusrežiimidTugev, Keskmine, Madal, Strobe, SOS
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
190 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.