Nitecore HC68 headlamp flashlight, 2000 Lm

Nitecore
Tootekood: HC68
Hind
86.20 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Nitecore HC68 2000 Lm Pealamp

Nitecore HC68 pealamp pakub kuni 2000 lm valgustust ja kolme valgusrežiimi, muutes selle ideaalseks öisteks matkamiseks või muude välistingimustes tegevuste jaoks. Valguse jaotuse nurk on kuni 180°. Selle maksimaalne ulatus on 202 meetrit ja tööaeg ulatub kuni 800 tunnini. Seade on tuntud oma IP68 veekindluse ja kahjustuskindluse poolest ning selle kasutamine on äärmiselt lihtne.

See toimib hästi erinevates stsenaariumides

HC68 töörežiimi saab hõlpsasti kohandada vastavalt teie ootustele, reguleerides valguse heledust. Seade kasutab SST-40-W LED valgusallikat ja spetsiaalselt loodud TIR optilisi läätsi. Selle tulemusena eristub see kuni 202 m ulatuse ja kuni 10300 cd valgustuse intensiivsusega. Saate reguleerida heledust ja valguse jaotuse ulatust 180°, muutes taskulambi ideaalseks öisteks matkamiseks, telkimiseks, avastamiseks, koopateks ja muuks. Lisaks toetab pealamp TrueVision tehnoloogiat.

Praktilised valgusrežiimid

Nitecore taskulamp pakub punast valgust, mis on ideaalne nii lõõgastumiseks kui ka hädaolukordades. Seade võimaldab mugavalt jälgida tähti, teha fotosid ebasoodsates valgustingimustes ja kutsuda abi hädaolukorras. HC68 pakub 2 punase intensiivsuse taset, samuti vilkuva valguse funktsiooni. Lisaks on teil saadaval Beacon režiim, mis lihtsustab teistele teie leidmist pimedas, ja SOS režiim, mis võimaldab kutsuda abi.

Viimistletud disain

HC68 on äärmiselt kerge - selle kaal on alla 118,5 grammi. See on valmistatud lennukite klassi alumiiniumisulamist. Selle tulemusena on see väga vastupidav ja toimib hästi välistingimustes tegevustes. Samuti on see kukkumiskindel ja tagab IP68 kaitse. Samuti väärib märkimist käepideme ergonoomiline disain ning paindlik peapael, mis püsib kindlalt paigal ja on varustatud silikoonist rihmaga, et te ei peaks muretsema higi tilkumise pärast silma.

Kasutajasõbralik

Nitecore taskulambi disainimisel keskenduti mitte ainult funktsionaalsusele, vaid ka kasutaja mugavusele. Seade on varustatud 3 nupuga, mis võimaldavad teil tõhusalt valgust sisse ja välja lülitada, samuti reguleerida heledust, valida valgusrežiimi ja valguse jaotuse ulatust. Eriline indikaator annab teile olulist teavet seadme kohta, näiteks aku laadimistaseme.

Pikk tööaeg

Nitecore taskulamp töötab kaasasoleva 18650 laaditava aku abil, mis võimaldab kuni 800 tunni töötamist. Seadme energiat saab hõlpsasti uuendada umbes 3 tunni jooksul tänu USB-C pordile. Seadme kõrge jõudlus on samuti võimalik tänu integreeritud ATR tehnoloogiale, mis muudab taskulambi automaatselt kohandama oma tööd keskkonnatingimustega.

Tehnilised andmed:

TootjaNitecore
mudelHC68
Heleduskuni 2000 lm
Ulatuskuni 202 m
Tööaegkuni 800 tundi
ToideLaetav 18650 liitium-ioonaku (3500 mAh)
PortUSB-C
Laadimisaeg3 tundi
ValgusrežiimidPunane abivalgus, Beacon, SOS
LEDSST-40-W x2
Kiire värvValge valgus
ReguleeritavJah, kuni 180°
Mõõtmed91.5 x 34.75 x 26.5 mm
Kaal118,5 g
VeekindlusIP68 (kuni 2m)
KukkumiskindlusKuni 2 m
MuudTIR optiline lääts, ATR tehnoloogia
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
11 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.