Xiaomi

Xiaomi kuumaõhufritüür Smart Air Fryer 6,5l, must

Tootekood:
BHR7357EU
Hind
128.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Xiaomi Mi Smart Air Fryer kuumaõhufritüür on ideaalne tervislike, krõbedate ja madala rasvasisaldusega toitude valmistamiseks. Enam ei pea Sa kulutama tunde köögis, et valmistada tervislikke ja maitsvaid roogasid. Xiaomi Mi Smart Air Fryer fritüüriga saad valmistada maitsvaid eineid vaid mõne minutiga ja Sa ei pea kasutama rohkem kui supilusikatäit õli. Pere lemmiktoitude tervislikumal viisil valmistamine pole kunagi olnud lihtsam!

Valmista tervislikke, krõbedaid ja madala rasvasisaldusega toite
Xiaomi Mi Smart Air Fryer fritüüril on palju tugevaid külgi, kuid need kõik taanduvad ühele asjale: 360° kuuma õhu ringlus. See tehnika võimaldab kiiresti valmistada oma lemmiktoite, küpsetades neid vaid lusikatäie õli ja toidu enda mahlaga. Nii saad krõbeda, maitsva tekstuuri ning kergemad ja tervislikumad toidud. Lisaks tagab suur 1800 W võimsus kiire temperatuuritõusu ja ühtlasema soojusjaotuse, lühendades nii küpsetusaega võrreldes teiste sarnaste seadmetega.

360° konvektsioonkuumutus ühtlaseks ja ilma ümberpööramata küpsetamiseks
Täiustatud ümmargune õhukanal parandab õhuringlust ja õhuvoolu jaotust, suunates kuuma õhu otse praekorvi, soojendades ühtlaselt ilma ümberpööramiseta.

Kõrge temperatuuriga rasvaeemaldusfunktsioon
Naudi tervislikke, madala rasvasisaldusega ja autentseid maitseid. Üleliigset rasva ja õli saab tõhusalt filtreerida rasvaärastusfunktsiooniga, rasvaärastuse efektiivsus kuni 196%. Isegi krõbeda grilli režiimil saab rasva ja õlisisaldust vähendada kuni 88,3%.

Hoia nõud automaatselt soojas
Säilita maitse, kuniks toit on veel fritüüris. Pärast küpsetamist lülitub masin automaatselt 30-minutilise soojendusrežiimi, et hoida korvis olevad toidud krõbedad ja pehmed, nagu oleks need värskelt valminud.

40–200° C: praadimine ja sulatamine
Mi Smart Air Fryer on palju enamat kui lihtsalt kuumaõhufritüür. Sisseehitatud NTC nutikas temperatuuri reguleerimise tehnoloogia jälgib täpselt küpsetusprotsessi ajal temperatuuri, et vältida söestumist ja alaküpsemist. Minimaalse temperatuuriga 40° C suudab see hoida konstantset temperatuuri sulatamiseks, kääritamiseks ja puuviljade kuivatamiseks. Maksimaalne temperatuur 220°C sobib röstimiseks, praadimiseks ja küpsetamiseks. Samuti on selle maksimaalne küpsetusaeg kuni 24 tundi, mis pikendab toiduvalmistamise võimalusi veelgi.

LCD nutikas ekraan ning nutirakendus
Nutikas pöördlülitiga ekraan muudab küpsetusrežiimi ja temperatuuri reguleerimise ning aja seadistamise lihtsaks keeramise ja vajutamise teel. Frittür on juhitav MiHome ning Xiaomi Home nutirakenduse kaudu, sanuti toetab Google Assistanti.

Rohkem kui 100 nutikat retsepti ja mugav puutetundlik OLED-ekraan
Kui Sa ei tea milline temperatuur või kellaaeg sobib iga roa jaoks, siis pea Sa muret tundma, sest Xiaomi Mi Smart Air Fryeril on rohkem kui 100 nutikat retsepti. Lihtsalt lae oma nutitelefoni alla Mi Home rakendus, et alustada friikartulite, liha, kala, krevettide, kana, magustoitude jne ühe nupuvajutusega valmistamist. Kui aga eelistad kasutada oma temperatuuri ja aja sätteid siis kasuta integreeritud OLED-ekraaniga valimisketast.

6,5l toidukorv mittenakkuva katte ja libisemiskindla põhjaga
Xiaomi Mi Smart Air Fryeril on ka suurepärane kvaliteet. Toidukorvi mahutavus on koguni 6,5 liitrit ja mittenakkuv kate takistab toidu kleepumist nõu külge. Lisaks on toidunõu ka nõudepesumasinas pestav.
  • Mugav OLED ekraan
  • Õli- ja rasvavaba küpsetamine
  • Temperatuurivahemik: 40–200º C
  • WiFi ühendus
  • Ühildub nii Android kui ka iOS seadmetega
  • Mahutavus: 6,5 l
  • Võimsus: 1800 W
  • Mõõdud: 38,9 × 28,7 × 31,7 cm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
45 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.