Camera Battery Memory Card Case K&F Concept (KF31.079)

K&F Concept
Tootekood: KF31.079
Hind
9.45 €

K&F Concepti aku ja mälukaardi kott (KF31.079)

K&F Concepti kott on iga fotograafi hädavajalik aksessuaar, mis tagab teie oluliste aksessuaaride ohutu ladustamise ja transportimise. See mahutab kergesti kuni 12 erinevat tüüpi mälukaarti, samuti kuni 8 AA/AAA akut või 2 digikaamera akut. See on äärmiselt vastupidav kulumisele, nii et võite olla kindel, et teie väärtuslikud aksessuaarid on täielikult kaitstud transpordi ajal.

Kõik teie aksessuaarid ühes kohas

Te ei pea enam muretsema mälukaartide ja akude ladustamisruumi puudumise pärast! Kott mahutab kuni 4 SD kaarti, 2 CF kaarti või 2 XDQ kaarti, 6 Micro SD (TF) kaarti ja 8 AA/AAA akut või 2 digikaamera akut. See tagab, et teil on alati piisavalt energiat ja ruumi, et salvestada oma olulisi andmeid fotograafiaekspeditsioonide ajal.

Ohutus igasugustes tingimustes

Valmistatud vastupidavast ABS-st ja vooderdatud termoplastse kummimaterjaliga, on kott loodud maksimaalse kaitse tagamiseks. Suletud ja ilmastikukindel, kaitseb see teie akusid ja mälukaarte vee, tolmu ja prahi eest, pakkudes põhjalikku kaitset.

Detailidele tähelepanu

Slotid on täpselt joondatud mälukaartide ja akudega, takistades nende libisemist kotis. See tagab, et teie aksessuaarid on ohutud ja kaitstud kahjustuste eest. Veelgi enam, ergonoomiline sulgemisüsteem muudab koti avamise ja sulgemise lihtsaks, samal ajal tagades teie seadmete täieliku turvalisuse.

Komplektis

kott karabiin

 

TootjaK&F Concept
MudelKF31.079
Mõõtmed15.5 x 8.4 x 3.1 cm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
10 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.