Card reader PGYTECH CFE-A/SD CreateMate (green)

Pgytech
Tootekood: P-GM-168
Hind
86.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

PGYTECH CFE-A/SD CreateMate mälukaardi lugeja (roheline)

PGYTECH CFE-A/SD CreateMate mälukaardi lugeja on hädavajalik aksessuaar kõigile, kes hindavad kiiret ja muretut juurdepääsu andmetele reisimise või töötamise ajal. USB 3.2 Gen2 kasutamine võimaldab ülikiirete andmeedastuste tegemist kuni 10 Gbps. Standardne Type-C liides võimaldab kiiret ja muretut ühendamist, tagades, et seade on kohe kasutamiseks valmis. See toetab nii CFA kaarte kui ka SD 4.0/Micro SD kaarte. Aksessuaar võimaldab ka salvestada kuni 12 erinevat tüüpi mälukaarti.

Veelgi kiirem failiedastus

Tänu USB 3.2 toimub andmeedastus muljetavaldava kiirusel kuni 10 Gbps, võimaldades teil hetkega edastada suurte failide suurusi. Ükskõik, milliseid mälukaartide kasutate, annab lugeja teile muljetavaldavad andmeedastuskiirus, ulatudes kuni 1000 MB/s CFA/CFB kaartide jaoks ja 312 MB/s SD 4.0/Micro SD kaartide jaoks (Micro SD koos adapteriga).

Kõik teie kaardid ühes kohas

Lugeja pakub muljetavaldavat mahtu, võimaldades salvestada kuni 3 CFA kaarti, 3 SD kaarti, 4 Micro SD kaarti ja 2 Nano SIM kaarti. See tagab, et teil on alati kõik vajalikud andmed käepärast. Samuti on kaasas spetsiaalne nõel, et saaksite mugavalt kaarte vahetada ilma kahjustamise riskita.

Kasutajasõbralik

Kas olete juba oma fotosessiooni või videote salvestamise lõpetanud? Nüüd saate sujuvalt edastada oma sisu igasse seadmesse, mis on varustatud USB-C portiga! Plug&Play funktsioon muudab lugeja ühendamise kiireks ja muretuks - lihtsalt ühendage see valitud seadmega, et nautida kohest juurdepääsu oma andmetele, ilma et peaksite installima täiendavaid draivereid.

Usaldusväärsus kõigis tingimustes

Te ei pea muretsema oma andmete turvalisuse pärast isegi rasketes tingimustes. Lugeja on varustatud IP54 veekindlusega, mis tähendab, et see on tolmu- ja veekindel. Selle alumiiniumisulamist korpus tagab veelgi vastupidavuse ja vastupidavuse, kaitstes sisemust mehaaniliste kahjustuste eest. Komplekti kuulub ka silikoonist ümbris, mis kaitseb korpust kukkumiste eest.

Kaasas:

Mälukaardi lugeja Silikoonist ümbris Micro SD kaardi adapter Kaardi eemaldamise nõel Karabiin Kasutusjuhend

TootjaPGYTECH
mudelP-GM-168
VärvRoheline
MaterjalAlumiiniumisulami + ABS + silikoon
Edastuskiirus10 Gbps
VeekindelIP54
Kaal198 g
Mõõtmed130 x 75 x 27 mm
ÜhilduvusSeadmed: kaamerad, nutitelefonid, droonid, spordikaamerad; Mälukaardid: UHS-II, SD 4.0: UHS-II, SDXC, SDHC, SD; UHS-I, SDXC, SDHC, SD; UHS-II, micro SDXC, micro SDHC, micro SD; UHS-I, micro SDXC, micro SDHC, micro SD; Operatsioonisüsteemid: Windows 7 ja uuemad, Mac OS 10.6 ja uuemad, Linux, Android, iPad OS; Märkus: andmeedastus on võimalik ainult nutitelefonide ja tahvelarvutite puhul, mis on varustatud USB-C portiga ja toetavad OTG; USB-C kuni USB-A adapter on vajalik arvutiga ühendamiseks.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
140 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.