DJI Air 3S Fly More Combo DJI RC 2 juhtpuldiga

Dji
Tootekood: CP.MA.00000816.01
DJI Air 3S on topeltkaameraga droon, mis sobib ideaalselt reisifotograafiaks. See ühendab endas mitmeid edasijõudnud tehnoloogiaid, sealhulgas 1" CMOS sensoriga põhikaamera ja 70mm telefoto kaamera, mis pakuvad kuni 14-stopist dünaamilist ulatust. Droon võimaldab jäädvustada maastikke, portreesid ja palju muud erakordse detailsusega. Mõlemad kaamerad toetavad uut Free panorama funktsiooni, mis annab paindlikkuse võttepiirkonna valikul. Täiustatud omadusteks on ka ööfotograafiaks mõeldud takistuste tuvastamine ning nutikas tagasipöördumise funktsioon (Smart RTH), mis tagab suurema ohutuse öistel lendudel. DJI Air 3S on loodud, et saaksid võtta viimast igast lennust.
  • Topeltkaameraga droon: 50 MP 1" CMOS põhikaamera + 48 MP 1/1.3" CMOS telekaamera
  • 4K/60fps HDR video, 14 stoppi dünaamilist ulatust
  • Free panorama režiim – sujuvad ja detailsed panoraamid
  • Täiustatud takistuste tuvastamine öösel
  • Nutikas tagasipöördumine (RTH) täpsemate manöövritega
  • 45-minutiline lennuaeg ja 10 km videoülekande ulatus

Ületamatu pildikvaliteet topeltkaameraga
DJI Air 3S on varustatud kahe kaameraga: 1" CMOS sensoriga põhikaamera ja 1/1.3" CMOS sensoriga telefoto kaamera. Põhikaameral on 24mm objektiiv ning sobib suurepäraselt laiade maastike jäädvustamiseks, samas kui telefoto kaamera 70mm objektiiv võimaldab luua sügavama ja filmilikuma välimusega portreesid.
  • 50-megapiksline 1" CMOS põhikaamera toetab 4K/60fps HDR ja 4K/120fps video salvestamist ning 10-bitist D-Log M värvirežiimi. See sensor koos nutika pilditöötlusega jäädvustab detailsed kaadrid isegi vähese valgusega tingimustes, nagu päikeseloojangud ja ööfotod.
  • 48-megapiksline 1/1.3" CMOS telekaamera toetab samu video- ja värvirežiime nagu põhikaamera, tagades ühtse visuaalse stiili kogu töötlusprotsessi jooksul. 70mm objektiivi abil saab teha ainulaadseid võtteid kaugemalt, rõhutades subjekti kolmekordse optilise suumiga.


Free Panorama
Mõlemad DJI Air 3S kaamerad toetavad Free panorama režiimi, mis võimaldab luua laiu ja sujuvaid panoraamvõtteid, ühendades mitu fotot kokku. Lainurkobjektiiv suurendab vaatevälja, samal ajal kui telefoto kaamera vähendab pildimoonutusi.
Võrreldes eelmise põlvkonna DJI Air 3-ga, kasutab DJI Air 3S täiustatud videokodeerimise tihendusalgoritmi, mis vähendab videofailide suurust üle 30% ilma pildikvaliteeti kahjustamata, säästes väärtuslikku salvestusruumi.

DJI Air 3S toetab ka kasutajate lemmikfunktsioone, nagu 2,7K vertikaalne pildistamine, MasterShots, QuickShots, Hyperlapse ja palju muud, koondades tohutu loomingulise tööriistakomplekti ühte kompaktsesse drooni.

Ringsuunaline takistuste tuvastamine
DJI Air 3S kasutab Advanced Pilot Assistance Systems (APAS) tehnoloogiat ja on esimene DJI droon, mis kasutab ette suunatud LiDAR'it. Lisaks sellele on droonil allapoole suunatud ToF infrapunaandur ja kuus nägemissensorit, mis tuvastavad öörežiimis takistusi igas suunas, muutes lennu ja tagasipöördumise turvaliseks ka öistel lendudel.

DJI Air 3S pakub lisaks muudele täiustatud funktsioonidele ka Waypoint Flight ja Cruise Control funktsioone, mis võimaldavad eelseadistada lennutrajektoori ja kaamera toiminguid.

Uus esteetika
DJI Air 3S-il on ActiveTrack 360°, et hoida iga objekti optimaalselt kaadris. Lähtudes ümbritsevast lennukeskkonnast, planeerib see automaatselt lennutrajektoori ja kohandab kadreerimist, et tagada kvaliteetsemad võtted, mis hoiavad objekti tähelepanu keskpunktis.

Püsi fookuses
DJI Air 3S kasutab uut Subject Focusing funktsiooni, mis hoiab objekti teravana isegi manuaalse lennu ajal või kui objekt liigub keskmest välja. See funktsioon võimaldab täielikult keskenduda oma võtete loomingulisematele aspektidele, nagu kompositsioon ja kaamera liikumine.

Pikendatud lennuaeg
Kuni 45-minutilise lennuajaga Air 3S annab piisavalt aega asukohtade otsimiseks, kadreerimiseks, võtete tegemiseks ja seda kõike ikka ja jälle.

10-bit O4 videoedastus
DJI O4 FHD videoedastustehnoloogial töötav Air 3S pakub 10-bitist videoedastust 1080p/60 kaadrit sekundis kuni 10 kilomeetri kaugusel. Otseülekanded on usaldusväärselt sujuvad ja erksad ning ülitundliku juhtimisega parandab üldist lennukogemust.

DJI Cellular Dongle 2 ühilduvus
DJI Cellular Dongle 2 saab sujuvaks integreerimiseks sisestada otse DJI Air 3S korpusesse ilma lisatarvikuid vajamata. O4 signaalitakistuse või häirete korral saad stabiilse videoedastuse ja droonijuhtimise tagamiseks loota 4G-ühendusele, mis suurendab lennuohutust ja vähendab ühenduse katkemise riske.

Alati valmis: 42 GB sisseehitatud salvestusruumi
DJI Air 3S standardvarustuses on 42 GB sisseehitatud salvestusruumi. See võimaldab Sul kohe salvestamisega alustada ja vältida microSD-kaartidega tegelemist.

Off-State QuickTransfer
Nüüd saad oma droonist faile nutitelefoni saata ka siis, kui droon on välja lülitatud. Arvutisse ülekandmist saab teha ka väljalülitatud drooniga – lihtsalt ühenda Air 3S ühilduva USB-kaabli abil.

Akude laadimisdokk
Komplekti kuuluv laadimisdokk toetab Power Delivery kiirlaadimist ja mutikas laadimistehnoloogia laeb akusid automaatselt vastavalt nende mahutavusele – rohkem täis akud esmalt ning seejärel teised. Kusjuures dokk suudab mitme aku järelejäänud laetuse üle kanda akule, mis on kõige rohkem täis laetud. Kõik selleks, et saaksid drooniga kiirelt õhku tõusta.

Fly More Combo komplekti kuulub:

  • DJI Air 3S droon
  • DJI RC 2 juhtpult
  • 3 × DJI Air 3 Intelligent Flight Battery
  • Laadimisdokk
  • ND filtrikomplekt ND8/32/128
  • 3 × propellerite paar (kokku 6)
  • Gimbali kate
  • DJI õlakott
  • USB-C - USB-C PD kaabel
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.