DJI RC 2 juhtpult

Dji
Tootekood: CP.RC.00000020.01
Hind
358.40 €
Kuumakse
10.45 € / kuumakse alates
  • Juhtpult DJI Air 3 ja DJI Mini 4 Pro droonidele
  • Sisseehitatud 5,5-tolline FullHD puuteekraan
  • Täiustatud protsessor tagab sujuva töö
  • DJI O4 videoedastusssüteem
  • 2T4R antennisüsteem tagab tugevama signaali
  • Ergonoomiline ja kerge disain

Võimas protsessor

DJI RC 2 on varustatud võimsa protsessoriga, millel on täiustatud nii CPU kui GPU jõudlus. See tagab ülisujuva töö, pakkudes mugavat ja intuitiivset juhtimiskogemust iga lennuga.

Tipptasemel videoülekandesüsteem
Järgmise põlvkonna DJI O4 videoedastustehnoloogia toetab 2,4 GHz, 5,1 GHz ja 5,8 GHz sagedusribasid, pakkudes DJI RC 2 juhtpuldile täiustatud häiretevastased omadused. Kui DJI RC 2 on ühendatud O4-ga ühilduvate droonidega (nt DJI Air 3), suudab DJI RC 2 saavutada madala latentsusega HD-videoedastuse kuni 20 km ulatuses.

2T4R antennid
DJI RC 2 on varustatud kahe sisseehitatud ja kahe välise antenniga, toetades 2T4R süsteemi. See kahekordistab nii saatja kui ka vastuvõtja antennide arvu võrreldes eelmise põlvkonna DJI RC-ga, suurendades signaali tugevust ja parandades veelgi edastusjõudlust sujuva juhtimise ja ohutuma lennu tagamiseks.

FullHD ekraan
DJI RC 2 juhtpuldil on 5,5-tolline 1920 × 1080 sisseehitatud FullHD ekraan, mis suudab säilitada kõrget 700-nitist heledust.

Salvestusmaht
DJI RC 2 juhtpuldil on 32 GB* sisseehitatud salvestusruum, mis võimaldab otsest ekraani salvestamist ja vahemällu salvestamist. Samuti toetab see täiendava salvestusvõimaluse jaoks microSD mälukaardi kasutamist.
*Tegelik saadaolev salvestusruum on umbes 21 GB.

Kerge ja kompaktne
Isegi täiustatud töötlus- ja videoedastusjõudluse, lisatud antennide ja aktiivjahutusega DJI RC 2 kaalub vaid 420 grammi. See tagab mugava haarde ja pingutuseta juhtimise, eriti pikaajalisel kasutamisel.
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
6 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.