Landing gear Sunnylife for DJI Mavic 3 Pro - Gray (M3P-LG582-GY)

Sunnylife
Tootekood: M3P-LG582-GY
Hind
8.40 €

Sunnylife maandumisvarustus DJI Mavic 3 Pro jaoks, hall (M3P-LG582-GY)

Sunnylife maandumisvarustuse uuendus võimaldab tõsta teie DJI Mavic 3 Pro kõrgust muljetavaldavad 42 mm, andes teie droonile mitte ainult atraktiivse välimuse, vaid mis kõige tähtsam, rohkem stabiilsust maandumisel ja õhkutõusmisel. Huvi pakub laiem ja perforatsiooniga alus ning väljapoole suunatud jalgade struktuur, mis mitte ainult ei taga ohutuid ja tasakaalustatud manöövreid, vaid kaitseb ka seadet ja selle sensoreid mustuse eest.

Sunnylife/M3P-LG582-GY/2

Hoolikalt läbimõeldud lahendused

Kõrgus 42 mm muudab drooni ja maa vahelise kauguse eelise selgeks. Miks on see erinevus eriti oluline? See aitab kaitsta drooni ja sensoreid kahjustuste, tolmu ja mustuse eest maandumisel ja õhkutõusmisel. See mitte ainult ei pikenda teie Mavic 3 Pro eluiga, vaid mõjutab ka selle jõudluse säilimist igal lennul.

Sunnylife/M3P-LG582-GY/6

Mugav paigaldamine

Precisioniga Mavic 3 Pro jaoks loodud maandumisvarustuse uuendus on loodud paigaldamise kiireks ja lihtsaks muutmiseks. Lisaks ei pea te muretsema, et tarvik blokeerib drooni alumise nägemissüsteemi. Iga detaili tähelepanu tagab täieliku ühilduvuse ja katkematu juurdepääsu seadme peamistele komponentidele.

Sunnylife/M3P-LG582-GY/7

Kandmiseks mugav ja kerge

Laial ja perforatsiooniga alus ning väljapoole suunatud jalgade struktuur mitte ainult ei taga ohutuid ja stabiilseid manöövreid, vaid pakuvad ka innovatiivset kokkuklapitavat süsteemi. Lisaks kaalub toode vaid 49 g, seega ei ole see teie droonile koormaks.

Sunnylife/M3P-LG582-GY/1
TootjaSunnylife
mudelM3P-LG582-GY
ÜhilduvusDJI Mavic 3 Pro
Materjalplastik
Kaal49 g
Värvhall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.