Landing gear Sunnylife for DJI Mavic 3 Pro - Orange (M3P-LG582-C)

Sunnylife
Tootekood: M3P-LG582-C
Hind
7.60 €

Sunnylife maandumisvarustus DJI Mavic 3 Pro jaoks, oranž (M3P-LG582-C)

Sunnylife maandumisvarustuse uuendus võimaldab tõsta DJI Mavic 3 Pro kõrgust muljetavaldavad 42 mm, andes teie droonile mitte ainult atraktiivse välimuse, vaid mis veelgi olulisem, suurema stabiilsuse maandumise ja õhkutõusu ajal. Huvi pakub laiem ja perforatsioonidega alus ning väljapoole suunatud jalgade struktuur, mis mitte ainult ei taga ohutuid ja tasakaalustatud manöövreid, vaid kaitseb ka seadet ja selle sensoreid mustuse eest.

Sunnylife/M3P-LG582-C/5

Mõtlemapanevad lahendused

Kõrgus kuni 42 mm muudab kauguse drooni ja maa vahel ilmseks. Miks on see erinevus eriti oluline? See aitab kaitsta drooni ja sensoreid kahjustuste, tolmu ja mustuse eest maandumise ja õhkutõusu ajal. See mitte ainult ei pikenda teie Mavic 3 Pro eluiga, vaid mõjutab ka selle jõudluse säilimist igal lennul.

Sunnylife/M3P-LG582-C/6

Probleemivaba paigaldus

Precisioniga Mavic 3 Pro jaoks loodud maandumisvarustuse uuendus on loodud paigalduse kiireks ja lihtsaks muutmiseks. Lisaks ei pea te muretsema, et aksessuaar blokeerib teie drooni alumise nägemisse süsteemi. Iga detaili tähelepanu tagab täieliku ühilduvuse ja katkematu juurdepääsu seadme põhikomponentidele.

Sunnylife/M3P-LG582-C/7

Kandekohane ja kerge

Lai ja perforatsioonidega alus ning väljapoole suunatud jalgade struktuur tagavad mitte ainult ohutu ja stabiilse manööverdusvõime, vaid ka innovaatilise kokkuklapitava süsteemi. Lisaks kaalub toode vaid 49 grammi, seega ei koorma see teie drooni.

Sunnylife/M3P-LG582-C/1
Tootja.Sunnylife
mudelM3P-LG582-C
ÜhilduvusDJI Mavic 3 Pro
Materjalplastik
Kaal49 g
Värvoranž
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
21 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.