Storage Bag Sunnylife for DJI Avata Explorer/ Pro-View Combo

Sunnylife
Tootekood: AT-B568
Hind
31.35 €

Sunnylife kott DJI Avata Explorer/ Pro-View Combo jaoks

Kas soovite hoida oma DJI Avata ja selle tarvikud turvaliselt? Valige Sunnylife! Sunnylife kott mahutab nii teie drooni, prillid kui ka vajalikud tarvikud. Suur võrkkott aitab asju korras hoida ning tugev konstruktsioon kaitseb teie varustust usaldusväärselt kahjustuste eest. Tänu mugavale käepidemele ja reguleeritavale õlarihmale on transportimine äärmiselt lihtne ja mugav.

Sunnylife/AT-B568/7

Suur mahutavus

Hoia kõik ühes kohas! Sunnylife kott rõõmustab teid oma suure mahutavusega. Mahutate sinna hõlpsasti mitte ainult oma DJI Avata drooni, vaid ka kõik vajalikud tarvikud. Saate edukalt paigutada kaablid, varuakud, Motion 2 kontrolleri /1 või DJI Integra /Goggles 2 / FPV Goggles V2. Nüüd on kõik käeulatuses!

Sunnylife/AT-B568/5

Detailidele tähelepanu

Kott on valmistatud äärmise hoolikusega. Siseosa spetsiaalselt kujundatud sektsioonid on ideaalselt kohandatud individuaalsete tarvikute jaoks. Lisaks on kott väga pehme ja löögikindel ning kriimustuskindel, pakkudes teie varustusele lisakaitset. Te ei pea enam muretsema oma DJI Avata ja tarvikute ohutuse pärast - nüüd on kõik korralikult kaitstud!

Sunnylife/AT-B568/4

Kasutusmugavus

Naudi oma unistuste mugavust Sunnylife'iga. Saate kanda seda õlal või käes - valik on teie! Koti sees leiate lisasektsiooni, mis võimaldab teil hoida veelgi rohkem tarvikuid. Lisamugavuse huvides on kott varustatud kahe tõmblukuga.

Sunnylife/AT-B568/1
TootjaSunnylife
mudelAT-B568
MaterjalKangas
Kaal1.28 kg
Mõõtmed38 x 34,5 x 14,8 cm
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
49 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.