Kindle

Amazon Kindle Paperwhite 11 Signature Edition 32GB WiFi

Tootekood:
B08N2QK2TG
  • Diagonaal: 6.8 "
  • Talletusmälu: 32 GB
  • Värvus: Must
  • Saa oma Kindle'st rohkem – Signature Editon mudelil on kõik Kindle Paperwhite 11 funktsioonid, kuid lisaks ka automaatselt kohanduv eestvalgustus, suurem mälumaht ja mugav juhtmevaba laadimine
  • 6,8-tolline ekraan ja õhuke raam, reguleeritav soe valgus, kuni 10 nädalat kestev aku ja 20% kiirem lehekülgede pööramine kui varem
  • 300 ppi peegeldamisvastane ekraan, millelt loed nagu päris paberilt isegi eredas päikesevalguses
  • Lae alla tuhandeid raamatuid ja võta need endaga kõikjale kaasa. Üks laadimine USB-C kaudu annab tervelt 10 nädalat lugemisaega ning juhtmevaba laadimisega saad e-lugerile mugavalt elu taas sisse puhuda (juhtmevaba laadija ei kuulu komplekti)
  • Automaatselt kohanduv valgustus – e-lugeri soe valgus on silmadele õrn ning eestvalgustus kohandub automaatselt vastavalt Su keskkonnale
  • Veekindel disain
  • Loe käed-vabalt – seo oma raamat Audible tasulise tellimuse ja Bluetooth ​kõrvaklappide/kõlariga, et raamatut kuulata

Parim Kindle Paperwhite
Rohkem ruumi Su lemmikteostele tänu 32 GB mälumahule. Juhtmevaba laadimine vabastab tüütutest kaablitest. Õhem raam jätab rohkem ruumi lugemisele ja automaatselt kohanduv valgustus võimaldab mugavamalt lugeda nii päeval kui öösel.

Kaota end raamatusse – kus iganes, millal iganes
Kindle Paperwhite Signature Edition on õhuke, kerge ja hõlpsalt kaasaskantav, nii et saad oma lemmikraamatuid igal ajal nautida. Peegeldusvastane 300 ppi Paperwhite ekraan on nüüd maksimaalse seadistuse juures 10% heledam, nii et saad lugeda igas valguses. Lisaks kestab e-lugeri aku nüüd kuni 10 nädalat. Laadimine on imelihtne USB-C pesa kaudu või juhtmevaba laadijaga (ei kuulu komplekti). (Aku eluiga võib olenevalt kasutusest erineda.)

Ei vaeva silmi
Isikupärastatud lugemiskogemuse saamiseks kohanda oma ekraani varjundit valgelt valguselt soojale merevaigukollasele või ajastage valguse muutumist. Kindle Paperwhite Signature Editionil on ka automaatselt kohanduv eestvalgustus, mis reguleerib automaatselt ekraani heledust vastavalt valgustingimustele.

Loe kõikjal
Tänu IPX8 standardile võid Kindle Paperwhite Signature Edition e-lugeri endaga võtta nii randa, basseini äärde kui vanni. See on kaitstud nii veepritsmete kui ootamatute vettekukkumiste eest (magevees kuni 2 m sügavusel kuni 60 minutit ja merevees kuni 0,25 m sügavusel kuni 3 minutit).

Sinu lugemiskogemus, ümberdisainitud
Naudi täiustatud Kindle'i lugemiskogemust uusimate tarkvaravärskendustega. Lihtsam juurdepääs seadme sätetele ja alumine navigeerimisnupp, et vahetada kodu, raamatukogu või praegu loetava raamatu vahel. Uus raamatukogu disain aitab Sul oma lemmikraamatuid hõlpsalt leida.

Ekraan

Diagonaal6.8 "

Protsessor ja mälu

Talletusmälu32 GB

Ühenduvus

WiFiWi-Fi 4 (802.11n); 802.11b; 802.11g

Toetatud meedia

HeliAAX
DokumendidHTML; TXT; AZW3; DOC; DOCX; MOBI; PDF; PRC; AZW

Misc. information

VärvusMust
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.