Kobo

Kobo Sage 8" HD E Ink Carta 1200 Bluetoothiga e-luger, must

Tootekood:
N778-KU-BK-K-EP
  • Diagonaal: 7.992 "
  • Talletusmälu: 32 GB
  • Värvus: N; Must
Hind
350.70 €
Kuumakse
10.23 € / kuumakse alates
Kaasahaarav lugemiskogemus
Kobo Sage inspireerib iga lugemisega ühendades kaunisse korpusesse kõiki Kobo pakutavad funktsioonid koos Bluetooth juhtmevaba tehnoloogiaga, et saaksid kuulata ka Kobo audioraamatuid. Luksuslik 8-tolline HD flush E Ink Carta 1200 puuteekraan tagab suurepärase jõudluse ja kontrastsuse ilma silmi pimestamata. Tänu Kobo Stylus puutepliiatsi ühilduvusele saad sukelduda veelgi oma lemmiklugemistesse, jäädvustades oma ideid liikvel olles ja salvestades need Dropboxi abil teistesse seadmetesse. Kobo Sage e-lugeriga on kõik vajalikud funktsioonid alati käeulatuses.

Täiustatud ekraan
Kobo Sage 8-tolline, kõrglahutusega E Ink Carta 1200 puuteekraan on kontrastne ja selgelt loetav ning võimaldab kiirelt lehekülgi vahetada laial ekraanil. Tume režiim pakub uut võimalust silmade väsimuse vähendamiseks.

Mitmekülgne tööriist pühendunud lugejatele
Kobo Sage oli algusest peale loodud neljatuumalise protsessori ja kiirema kaheribalise WiFi-ga, et pakkuda parimat jõudlust ühes elegantses pakendis. Kobo Sage saab mugavalt kasutada nii maastiku- kui portreeasendis ning lehekülje pööramise nupud hoiavad lugu ühe käega liikumas. Ergonoomilise disainiga ja täielikult veekindel Kobo Sage saab Sinuga olla nii töölaua taga kui vannis.

Loe ise või lase endale ette lugeda
Kobo audioraamatute tugi ja Bluetooth juhtmevaba tehnoloogia võimaldab Sul loosse sukelduda ka siis kui Su käed on seotud.*
*Vajalik on Bluetooth ühendusega juhtmevabad kõrvaklapid või kõlar.

Jäädvusta oma kujutlusvõime ja iga mõte
Kobo Sage töötab sujuvalt koos Kobo Stylus** puutepliiatsiga, et saaksid e-raamatutesse ja PDF-failidesse käsitsi kirjutatud märkmeid teha. Kobo Sage'i sisseehitatud märkmiku funktsioon hoiab kõik Su märkmed käepärast ja oskab Su käekirja tekstiks teisendada. Võimalused on piiramatud.
**Kobo Stylus ei kuulu komplekti

Piiramatu potentsiaal
Jaga kõike Dropboxiga. Lisage e-lugerisse juhtmevabalt oma e-raamatuid ja dokumente, ekspordi Kobo Styluse abil tehtud märkmed ja hoia kõik pilvesalvestusega käepärast.

Hommikusest rutiinist õhutundideni
Kobo Sage'i pilkupüüdev ekraan koos ComfortLight PRO valgustusega võimaldab reguleerida heledust ja sinist valgust – kohandades valgustemperatuuri, et anda silmadele puhkust –, et saaksid kauem lugeda, ilma et see mõjutaks Su und.

Ekraan

Diagonaal7.992 "
Eraldusvõime1440 x 1920 pixels

Protsessor ja mälu

Protsessor taktsagedus1.8 GHz
Talletusmälu32 GB

Ühenduvus

WiFi802.11g; Wi-Fi 5 (802.11ac); 802.11b; Wi-Fi 4 (802.11n)

Toetatud meedia

DokumendidPDF; RTF; ePub; TXT; MOBI; HTML; CBR; CBZ

Misc. information

VärvusN; Must
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.